1. Haberler
  2. Spor
  3. Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü: “İnşallah Güçlü Rakipler Arasında En Güçlüsü, En İyisi Olabiliriz!”

Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü: “İnşallah Güçlü Rakipler Arasında En Güçlüsü, En İyisi Olabiliriz!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, takımının çok iddialı takımların yer aldığı zorlu bir ligde mücadele edeceğini belirtti. Takımın kamp hazırlıklarını Abant Gölü Milli Parkı’nda gerçekleştiren Pendikspor, Osman Özköylü yönetiminde sabah idmanlarına devam etti. Özköylü, yapılan çalışmaların olumlu gittiğini ve takımın kademeli olarak şekillendiğini ifade etti. Antrenman verimliliklerinin çok iyi olduğunu belirten Özköylü, oyuncuların istenen seviyelere yavaş yavaş ulaştığını vurguladı.

Özköylü, takımın yüzde 70’inden fazlasıyla 3 yıl birlikte çalıştıklarını ve oyuncuların sistem ve istekleri konusunda bilgili olduklarını söyledi. Eksikliklerini gidermek için zamana ihtiyaç duyduklarını ve fiziksel olarak henüz yüzde 100 hazır olamayacaklarını belirten Özköylü, temel üzerine sağlam bir yapı kurmaya çalıştıklarını dile getirdi. Lig öncesindeki hazırlık sürecini 3-4 haftaya yayacaklarını söyleyen Özköylü, ligde çok iddialı takımların yer aldığını ve rekabetin oldukça yüksek olacağını ifade etti.

Özköylü, Süper Lig’den düşen takımların tekrar yükselmek için güçlü kadrolar oluşturduğunu ve ligde seyir keyfinin oldukça yüksek olacağını belirtti. Takımının güçlü rakipler arasında en iyisi olma hedefiyle mücadele edeceğini söyleyen Özköylü, bu sezonun kendileri için başarılı geçmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Pendikspor’un kamp çalışmalarının olumlu geçtiğini ve takımın lige hazır hale gelmek için çalışmalarına devam ettiğini aktaran Özköylü, oyuncularının performansından memnuniyetini dile getirdi.

Genel anlamda takımın antrenman verimliliğinin yüksek olduğunu ve oyuncuların istenilen seviyelere ulaşmaya başladığını belirten Özköylü, takım olarak kademeli olarak geliştiklerini ifade etti. Süper Lig deneyimi olan rakip takımların ligde rekabeti artıracağını söyleyen Özköylü, takımının bu rekabete hazır olduğunu ve en yüksek performansı sergilemek için çalıştıklarını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü: “İnşallah Güçlü Rakipler Arasında En Güçlüsü, En İyisi Olabiliriz!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin