1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Peugeot’un Yenilenen Ticari Araç Ailesi Şimdi Türkiye’de!

Peugeot’un Yenilenen Ticari Araç Ailesi Şimdi Türkiye’de!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Peugeot Türkiye, 2024 yılında satıştaki 12 modelinden sekizini yenilediği beş yeni hafif ticari aracı birden tanıttı. Yenilenen Peugeot ticari araç ailesi, Rifter ve Expert Traveler gibi binek modellerin yanı sıra van ve minibüs modelleri içeriyor. Rifter, Partner Van, Boxer Van, Expert ve Expert Traveler, markanın tasarımını ve teknolojik donanımlarını yansıtıyor. Peugeot Rifter Türkiye’de Allure ve GT olmak üzere iki farklı donanım seviyesiyle tercih edilebiliyor. Giriş seviyesinde 16 inç jantlar, LED farlar, hız sabitleyici, arka park sensörü, otomatik klima ve ikinci sıra havalandırma, 10 inç dokunmatik multimedya ekranı, 10 inç dijital gösterge ekranı, aktif şerit takip sistemi, deri direksiyon, geri görüş kamerası, anahtarsız giriş ve çalıştırma, elektrikli arka camlar gibi standart özellikler bulunmaktadır. Peugeot Rifter’ın kaputu altında 130 beygir güç üreten 1.5 litre BlueHDI dizel motor bulunmaktadır.

Peugeot Rifter 1 milyon 200 bin TL’den başlayan lansmana özel fiyatlarla Türkiye’de satışa sunulmuştur. Ayrıca, Rifter’da 270 bin TL için 12 ay yüzde 0,99 faizli kredi seçeneği de sunulmaktadır. Bu yeni modeller arasında yer alan Expert ve Expert Traveler, geniş iç hacimleri ve yüksek teknolojik özellikleri ile dikkat çekmektedir. Peugeot’un ticari araç ailesinde yer alan van ve minibüs modelleri de kullanıcıların ihtiyaçlarına göre geniş bir seçenek sunmaktadır. Yenilenen Peugeot modelleri, modern tasarımları ve teknolojik özellikleri ile kullanıcıların beklentilerini karşılamayı hedeflemektedir.

Bu yeni modeller, Peugeot markasının kalitesini ve güvenilirliğini yansıtan bir yapıya sahiptir. Son teknolojiyi kullanarak üretilen Rifter, Expert ve diğer modeller, sürücülere konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi sunmaktadır. Peugeot’un hafif ticari araç ailesinde yer alan bu modeller, iş hayatında ve günlük hayatta kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmaktadır. Yenilenen Peugeot ticari araç ailesi, geniş bir ürün yelpazesi ile müşterilerine farklı seçenekler sunmaktadır. Peugeot Türkiye’nin bu yeni modelleri ile hedefi, kullanıcıların beklentilerini karşılayacak ve onlara en iyi deneyimi sunacak araçlar üretmektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Peugeot’un Yenilenen Ticari Araç Ailesi Şimdi Türkiye’de!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin