1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Pınar Karşıyaka’yı Uzatmada Deviren Galatasaray Ekmas!

Pınar Karşıyaka’yı Uzatmada Deviren Galatasaray Ekmas!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karşılaşmanın başlangıcında Galatasaray Ekmas’ın 3 sayılık basketleriyle etkili olmasıyla beraber 5. dakikada 11-9 önde geçtiği görüldü. Daha sonra Yeboah ve Göksenin’in katkılarıyla konuk ekip farkı açarak 12-20 öne geçti. Ancak Pınar Karşıyaka, 7-0’lık bir seri yakalayarak karşı atakta bulundu ve periyodu 20-19 geride tamamladı.

İkinci periyotta her iki takımın da üstünlük kurduğu görüldü. Galatasaray Ekmas, 15. dakikada 32-30 öne geçti ve devreye 46-43 üstün gitti. Üçüncü periyoda Pınar Karşıyaka, 8-0’lık bir seriyle başlayarak 51-46 öne geçti. Farkı 8 sayıya (62-54) kadar çıkaran Pınar Karşıyaka, periyodu 69-62 üstünlükle tamamladı.

Dördüncü periyotta ise karşılıklı basketlerle başlanırken son 5 dakikaya ev sahibi ekip 78-72 önde girdi. Ancak Galatasaray Ekmas, 38. dakikada 82-82 eşitliği sağladı ve normal süre 82-82 beraberlikle sonuçlandı. Uzatma periyodunda ise farkı 5 sayıya çıkaran Pınar Karşıyaka, Galatasaray Ekmas karşısında önde olsa da son dakikalarda skor dengeye geldi. Bitime 19 saniye kala Martin’in attığı 3 sayılık basketle Pınar Karşıyaka 95-94 öne geçse de Galatasaray Ekmas, McCormack’ın faul atışlarıyla galip gelerek müsabakadan 96-95 galip ayrıldı.

Pınar Karşıyaka’da ikinci periyotta sakatlanan Vitto Brown, müsabakaya devam edemedi. Her iki ekibin de mücadeleci oyunu ve skor üstünlükleriyle geçen karşılaşma, son dakikalarda büyük heyecana sahne oldu ve Galatasaray Ekmas’ın son saniyedeki faul atışlarıyla maçı kazanmasıyla sonuçlandı. Bu müsabaka, takımlar arasındaki rekabeti ve basketbol tutkunlarının heyecanını artıran bir karşılaşma olarak hafızalara kazındı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Pınar Karşıyaka’yı Uzatmada Deviren Galatasaray Ekmas!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin