1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Plaj Görevlisine Dehşet Veren Saldırı! Kadınlar Plajı’nda Kavga Çıktı

Plaj Görevlisine Dehşet Veren Saldırı! Kadınlar Plajı’nda Kavga Çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün saat 18.00 sıralarında Hasanağa Kadınlar Plajı’nda gerçekleşen dehşet veren olayda, plaj görevlisi Özlem Ö. kapanış saatinin yaklaştığını belirterek plajdaki kadınlara uyarılarda bulundu. Ancak, uyarılara aldırış etmeyen 8 kadın yüzmeye devam etti. Özlem Ö. tekrar uyarı yapmak istediğinde, kadınlar arasında tartışma çıkarak Özlem Ö.’ye saldırdılar.

Çevredeki vatandaşlar kavgayı ayırmaya çalışırken durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine plaja polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Görevli Özlem Ö., vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı darbeler sonucu yaralandı ve Gemlik Devlet Hastanesi’ne ambulansla kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın ardından Özlem Ö., saldırgan kadınlardan şikayetçi oldu ve polis ekipleri de olayla ilgili soruşturma başlattı. Plajda yaşanan bu olayın ardından güvenlik tedbirlerinin gözden geçirilmesi bekleniyor. Yaşanan bu tatsız olayın benzerlerinin önüne geçmek adına gerekli önlemlerin alınması gerektiği belirtiliyor. Kadınlar Plajı’nın huzurlu bir şekilde kullanılabilmesi için gereken tedbirlerin alınması ve güvenlik önlemlerinin arttırılması çağrıları yapılıyor.

Plajlarda görevli personelin güvenliğinin sağlanması ve benzer olayların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması gerektiği vurgulanıyor. Plajlarda güvenliği sağlamak için daha etkili tedbirler alınması ve plaj görevlilerinin güvenli çalışma ortamına sahip olmaları için gerekli desteğin sağlanması gerektiği dile getiriliyor. Toplumun huzur ve güvenliği için bu tür olayların önlenmesi ve suçluların adalet önünde hesap vermeleri önem arz ediyor. Yoshiki’nin bu olayda yaşadıkları darp olayıyla ilgili adli süreç devam ederken, yaşanan bu olayın toplumda yarattığı infial devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Plaj Görevlisine Dehşet Veren Saldırı! Kadınlar Plajı’nda Kavga Çıktı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin