1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Polis memuru cinsel tacize uğradı: Olay anı detayları!

Polis memuru cinsel tacize uğradı: Olay anı detayları!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, 31 Ocak 2024 tarihinde, saat 23.00 sularında, Uzundere Mahallesi 6002 Sokak TOKİ Konutları’ndaki bir apartmanda gerçekleşti. İlk evliliğinden 4 çocuğu olan ve ikinci evliliğinde şiddetli geçimsizlik yaşayan kadın, eşiyle boşanma sürecindeydi. 2 Şubat’ta görülecek olan boşanma davasına hazırlanan kadın, eşinin evine geldiği anda ‘KADES’ uygulamasını kullanarak yardım istedi. Hemen eve gelen polis ekipleri, kadını alarak Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi Şiddet Büro Amirliği’ne götürdü.

Soruşturma kapsamında kadın ifade verdi ve polis memuru hakkında cinsel taciz iddialarında bulundu. Polis memuru, kadına cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle hastaneye kaldırıldı ve tedavi sonrası taburcu edildi. Olayın ardından kadın tutuklandı, polis memuru ise açığa alındı. Kadın daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olaya tanık olan diğer polis memuru ifadesinde, olay anını anlattı ve polis memurunun suçlamaları reddetti. Daha sonra mahkemede yapılan savunmalar sonucunda polis memuru hakkında 14 yıldan 36,5 yıla kadar hapis cezası istendi. Kadın hakkında ise 10 yıldan 18 yıla kadar hapis cezası istendi.

Mahkemede kadın ve polis memuru ifadelerini tekrarladılar ve polis memurunun eve neden girdiği konusunda çelişkili ifadeler ortaya çıktı. Mahkeme başkanı, polisin eve neden girdiğini sorduğunda polis memuru, “Kapıda bomba olduğunu düşündüm, o yüzden içeri girdim” dedi. Kadının avukatı ise polisin karakolda kadına neden telefon numarası verdiğini sordu ve polis bu soruya cevap veremedi.

Kadın savunmasında, polis memurunun kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia etti ve kendisini savunmak için ateş ettiğini söyledi. Mahkemede her iki tarafın da savunması dinlendikten sonra duruşma ertelendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Polis memuru cinsel tacize uğradı: Olay anı detayları!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin