1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Polis Memuru ve Eşinin Domuzla Baş başa Kaldığı Kaza Anı!

Polis Memuru ve Eşinin Domuzla Baş başa Kaldığı Kaza Anı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eğirdir-Isparta kara yolu üzerindeki Findos Köyü yakınlarında meydana gelen olay saat 12.00 sıralarında gerçekleşti. Şırnak Cizre’de görevli polis memuru Mustafa Canavar ve eşi, memleketleri Burdur’a doğru seyahat etmekteyken karşılarına aniden çıkan bir domuzu son anda fark edebildiler. Ancak, domuza çarpmaktan kaçınamayarak araçları önce domuza, ardından ise yol kenarındaki bariyerlere çarptı.

Kaza sonucunda domuz hayatını kaybetti, fakat diğer vatandaşlar olay yerine gelerek polis memuru Mustafa Canavar ve eşine destek olmaya çalıştılar. Mustafa Canavar, gözyaşlarına boğulan eşine sarılarak onu teselli etmeye çalıştı ve “Bizde bir şey yok, Allah korudu” diyerek moral verdi. Olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi ve araç kurtarıcı yardımıyla kaldırıldı.

Kaza sonrası olay yerinde panik ve endişe hakimdi. İnsanlar çiftin başına gelen bu talihsiz olay karşısında üzüntülerini gizleyemediler. Ancak polis memuru Mustafa Canavar’ın sakin ve güçlü duruşu etrafındakilere de moral aşıladı. Canavar, eşinin yanında durarak ona destek olmaya devam etti ve kazayı sakin bir şekilde atlattılar.

Sağlık ekipleri olay yerine gelerek Canavar çiftinin sağlık durumlarını kontrol etti ve herhangi bir ciddi yaralanmalarının olmadığını tespit etti. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Canavar çifti, olayın etkisinden kurtularak rahat bir nefes aldı.

Olayın ardından trafik polisleri kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlattılar. Domuzun nasıl yola çıktığı ve kaza anında diğer araç sürücülerinin nasıl tepki verdikleri üzerinde duruldu. Bu tür kazaların önüne geçebilmek adına alınabilecek önlemler masaya yatırıldı ve tedbirlerin arttırılması yönünde adımlar atıldı.

Sonuç olarak, Eğirdir-Isparta kara yolu üzerinde gerçekleşen ve domuzun karıştığı kazada polis memuru Mustafa Canavar ve eşi şans eseri ciddi şekilde yaralanmadan kurtuldular. Olay yerine gelen destek ekipleri tarafından hızlı bir müdahale ile kazanın boyutu küçültüldü ve Canavar çifti rahat bir nefes aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Polis Memuru ve Eşinin Domuzla Baş başa Kaldığı Kaza Anı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin