1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Polis Operasyonuyla Uyuşturucu Kaçakçıları Çökertildi!

Polis Operasyonuyla Uyuşturucu Kaçakçıları Çökertildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent merkezi ve İznik ilçesinde belirlenen 7 ayrı adrese eş zamanlı şafak operasyonu düzenledi. Operasyona, Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve muhtelif ekiplerden oluşan toplam 120 polis katıldı. Operasyonda narkotik dedektör köpeklerinin kullanılması da dikkat çekti. Operasyonun hedefi, “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak ve ateşli silahlar kanununa muhalefet” suçlarını işledikleri tespit edilen 4 şüpheliydi.

Operasyonun düğmesine basılarak şafak vakti gerçekleştirilen operasyonda, kapılar koçbaşları ile kırılarak şüpheliler kıskıvrak yakalandı. Adreslerde yapılan aramalarda ise 3 kilo 500 gram esrar, 2 kilo 150 gram sentetik kannabinoid, 50 gram sentetik uyuşturucu, 3 yivsiz av tüfeği, ruhsatsız tabanca ve 19 tüfek kartuşu ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği belirtildi.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2’si tutuklandı. Operasyonun başarılı şekilde sonuçlanmasının ardından yapılan açıklamada, uyuşturucu ticareti ve ateşli silahların kontrol altına alınması için benzer operasyonların devam edeceği vurgulandı. Operasyonun, Bursa‘nın güvenliği ve halkın huzuru için büyük önem taşıdığı ifade edildi. Emniyet yetkilileri, vatandaşların da ellerindeki bilgi ve ihbarları kendileriyle paylaşmalarını isteyerek, suç ve suçlularla mücadelede işbirliğinin önemine dikkat çekti.

Sonuç olarak, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği başarılı operasyon sonucunda uyuşturucu ticareti yapan 4 şüpheli gözaltına alındı ve el konulan uyuşturucu maddeler ile silahlarla birlikte adli makamlara sevkedildi. Operasyonun, güvenlik güçlerinin suç ve suçlularla mücadelesindeki kararlılığını ve etkinliğini göstermesi açısından önemli olduğu vurgulandı. Operasyonların halkın huzur ve güvenliği için devam edeceği belirtilerek, vatandaşlarında bu konuda duyarlı olmaları ve yetkililere gerekli bilgileri ulaştırmaları gerektiği hatırlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Polis Operasyonuyla Uyuşturucu Kaçakçıları Çökertildi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin