1. Haberler
  2. Spor
  3. Portekizli Futbolcu Bernardo Silva: “Türkiye Galibiyetiyle Hedefimize Bir Adım Daha Yaklaştık”

Portekizli Futbolcu Bernardo Silva: “Türkiye Galibiyetiyle Hedefimize Bir Adım Daha Yaklaştık”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Portekizli futbolcu Bernardo Silva, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ikinci maçında Türkiye’yi 3-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Silva, maçta gösterdikleri performanstan ve aldıkları 3 puanla gruptan lider çıkmalarından dolayı mutlu olduklarını belirtti. Hedeflerine bir adım daha yaklaştıklarını ifade eden Silva, kupayı kaldırmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Portekiz’in galibiyetinde gol atan Bernardo Silva, maçın futbolcusu seçildi. Basın toplantısında konuşan Silva, takım olarak güzel bir performans sergilediklerini belirtti. Kazanmanın ve gruptan lider çıkmalarının önemli olduğunu vurgulayan futbolcu, hedeflerine odaklanmaya devam edeceklerini söyledi. Türkiye’nin bastırdığı anlarda karşılık verdiklerini ve sahada iyi bir oyun sergilediklerini dile getirdi.

Maç sırasında Cristiano Ronaldo ile fotoğraf çekmek için sahaya giren taraftarların kendisini endişelendirip endişelendirmediği sorusuna Silva, bunun can sıkıcı olduğunu ancak maçın durmasına neden olacak kadar endişelendirmediğini ifade etti. Kendilerini çok meşhur oldukları için bu tür durumlarla karşılaşabileceklerini söyleyen Silva, bunun bir bedel olduğunu belirtti.

Türk taraftarların maçta yoğun bir şekilde destek verdiğinin hatırlatılması üzerine Silva, Almanya’da çok Türk olduğunu bildiklerini ve tribünlerde Türk taraftarların sesinin gür çıktığını belirtti. Taraftarların desteğini hissettiklerini ve maçın başında attıkları golle Türk taraftarların biraz sessizleştiğini ifade etti.

Portekiz’in Türkiye karşısındaki galibiyetiyle liderliklerini sürdürdükleri turnuvada Bernardo Silva’nın performansı ön plana çıktı. Takım olarak hedeflerine odaklanan Portekizli futbolcu, taraftarların desteğiyle daha güçlü olduklarını ve ilerleyen maçlarda da aynı performansı sergilemeye devam edeceklerini belirtti. Sonuç olarak, Portekizli futbolcu kazandıkları maçtan dolayı mutlu olduklarını ve grupta liderliklerini sürdürdüklerini vurgulayarak, EURO 2024’e olan motivasyonlarının yüksek olduğunu dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Portekizli Futbolcu Bernardo Silva: “Türkiye Galibiyetiyle Hedefimize Bir Adım Daha Yaklaştık”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin