1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Poyraz Kaçmaz İçin Polislerden Jest

Poyraz Kaçmaz İçin Polislerden Jest

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kentte yaşayan Ahmet Yılmaz, ailesi ile birlikte geçen ay Yenişehir ilçesinde bulunan Fatih Sultan Mehmet Devlet Hastanesi’ne gitti. Burada anne ve babası acil servise muayeneye giderken, Ahmet ise bahçeye çıktı. Otomobilden ıslak mendil alan Ahmet Yılmaz, önce Türk bayrağını, ardından da yanında bulunan Cumhuriyet’in temel ilkelerini simgeleyen yazıları sildi. Bu olaylar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Olayın medyada yer almasıyla gündem olan Ahmet Yılmaz, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı öncesi İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri ile aynı hastanenin bahçesinde buluştu. Polis memurları, Yılmaz’a Türk bayrağı ve polis şapkası hediye etti. Şapkasını takan Yılmaz, bayrağa selam verip daha sonra polislerle birlikte motosiklete binerek tur attı.

‘ÜLKEME BÜYÜK SAYGI DUYUYORUM’

Haber ajansına konuşan Ahmet Yılmaz, çok mutlu olduğunu belirterek, “Bayrağın kirli olduğunu gördüm. Onu içimden gelerek temizledim. Ülkeme olan sevgimden dolayı yaptım. Öncelikle ülkeme çok saygı duyuyorum. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı bize verdi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni açtı. Polisler bana hediyeler verdi. En sevdiğim hediyelerden bir tanesi Türk bayrağıydı. Yaşıtlarımın bayramı kutlu olsun” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Poyraz Kaçmaz İçin Polislerden Jest
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin