1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Putin’den Çarpıcı Açıklamalar: “Nükleer Üçlüyü Geliştireceğiz”

Putin’den Çarpıcı Açıklamalar: “Nükleer Üçlüyü Geliştireceğiz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rusya Devlet Başkanı, Kremlin Sarayı’nda askeri akademi mezunlarıyla buluştu. Putin, konuşmasında Rusya’nın dünyada istikrarı ve adil, demokratik bir dünya düzenini savunduğunu belirtti. Dışişleri Bakanlığı toplantısında Avrasya’da güvenliğin sağlanmasına yönelik vizyonlarını paylaştıklarını ifade etti. ŞİÖ, BDT, AEB ve BRICS’teki meslektaşlarıyla ve diğer uluslararası kuruluşlarla işbirliği yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Putin, nükleer üçlüyü geliştirme planlarını açıkladı. Uluslararası zorluklara karşı ileri teknoloji ve bilimle savunma politikalarını güçlendirmeye devam edeceklerini belirtti. Ukrayna’daki Rus askerlerine insansız hava araçları, zırhlı araçlar ve yüksek hassasiyetli silahlar gibi ekipmanlar sağlayacaklarını söyledi.

Putin, stratejik uçaklar, balistik füzeler ve denizaltıları içeren nükleer üçlüyü geliştirme kararlılıklarını vurguladı. Silahlı kuvvetlerin potansiyelini artırmayı, eğitimleri ve tatbikatları güçlendirmeyi amaçladıklarını belirtti. Gelecek vaat eden teknolojiler üzerinde çalışacaklarını ve muharebe eğitimlerini sıklaştıracaklarını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Putin’den Çarpıcı Açıklamalar: “Nükleer Üçlüyü Geliştireceğiz”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin