1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Pütürge’de 23 Nisan Kutlamalarında Skandal! 3. sınıf öğrencisi tekmeledi!

Pütürge’de 23 Nisan Kutlamalarında Skandal! 3. sınıf öğrencisi tekmeledi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pütürge Yatılı Bölge Okulu bahçesinde yaşanan 23 Nisan kutlamaları sırasında, bir şahsın 3. sınıf öğrencisi T.Ş’yi tekmelemesi sonucu polis harekete geçti. Ailenin şikayeti üzerine zanlı M.H. gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. İfadelerin alınmasının ardından M.H., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayın üzerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü de soruşturma başlattı.

Okulun güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, 23 Nisan kutlamaları sırasında dronunu çalıştıran M.H’nin balonun drona çarpması sonucu T.Ş’yi tekmelediği ve çocuğun yere düştüğü görülüyor. Diğer öğrencilerin ise arkadaşlarını kaldırmaya çalıştığı anlar kameraya yansıdı.

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, olayın sosyal medyada yer alması ve yanıltıcı bilgilerin dolaşımı üzerine bir açıklama yapma gereği duydu. Sülük, olaydan etkilenen çocuk ve ailesiyle sürekli iletişim içinde olduklarını belirterek, destek olma sözü verdi. Ayrıca, M.H’nin belediyenin çalışanı olmadığını, PÜRAŞ AŞ şirketinde görev aldığını açıkladı. Şirketin inceleme sonucu ilgili personelin işine son verdiğini ve konunun aydınlatılması için ilgili kurumlarla iş birliği içinde olduklarını ekledi.

PÜRAŞ AŞ ve belediyenin Pütürge’nin huzuru ve güvenliği için gerekli adımları atmaya devam ettiği belirtildi. Sürecin dikkatle yönetildiği vurgulandı. Bu tür olayların tekrar yaşanmaması adına önlemlerin alındığı ve soruşturmanın titizlikle yürütüldüğü ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Pütürge’de 23 Nisan Kutlamalarında Skandal! 3. sınıf öğrencisi tekmeledi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin