1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Rahmen’den Galatasaray’a Net Yanıt: ‘İki Maçta da Alınan Sonuçları Hak Ettik’

Rahmen’den Galatasaray’a Net Yanıt: ‘İki Maçta da Alınan Sonuçları Hak Ettik’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsviçreli teknik adam Patrick Rahmen, RAMS Park’ta Galatasaray’a karşı kazandıkları 1-0’lık rövanş maçının ardından yapılan basın toplantısında konuştu. İlk maçta 3-2 galip gelmelerine rağmen, rövanş maçında da etkileyici bir performans sergilediklerini belirten Rahmen, futbolcularından gurur duyduğunu ifade etti. İlk yarıda kaçan pozisyonlara rağmen ikinci yarıda Galatasaray’ın baskısına dayanarak oyunu lehlerine çevirdiklerini söyledi. Son haftalardaki yükselişlerinden memnun olduğunu belirten Rahmen, İstanbul’daki atmosferin kendilerini etkilemediğini ve doğru ritmi bulduklarını aktardı. Oyunu soğuttukları iddialarını reddeden İsviçreli teknik adam, Galatasaray’ın ofansif gücünü kestiklerini ve baskıya dayandıklarını ifade etti.

Rahmen, iki maçta da alınan galibiyetleri hak ettiklerini vurgulayarak Galatasaray’ı iyi analiz ettiklerini ve fırsatları değerlendirdiklerini belirtti. Favori olmadıklarını hatırlatan İsviçreli teknik adam, beklenenin aksine iyi performans sergilediklerini ve odaklandıklarını söyledi. Galatasaray’ın kendileri için zorlu bir rakip olduğunu dile getiren Rahmen, iki maçta da yüksek bir performans sergilemeleri gerektiğini ifade etti.

Galatasaray’ın kadro kalitesine vurgu yapan Patrick Rahmen, sahadaki deneyimli 11’leriyle üst düzey bir rakip olduklarını belirtti. Çekilebilecekleri en zorlu kura olduğunu söyleyen İsviçreli teknik adam, taraftarların coşkusundan bahsederek futbolcuların bu tür maçlar için yaşadığını ifade etti. Çıkardıkları galibiyetten dolayı gurur duyduklarını ve böyle maçlardan zaferle ayrılmak insanları daha çok sevindirdiğini aktardı.

Bütün değerlendirmelerinin ardından Rahmen, ekibinin performansından memnun olduğunu, Galatasaray karşısında gösterdikleri mücadeleden gurur duyduğunu ve iki maçta alınan sonuçları hak ettiğini düşündüğünü belirtti. Son zamanlardaki yükselişlerine vurgu yaparak, takımının zorlu bir atmosferde bile başarılı olabileceğini kanıtladıklarını sözlerine ekledi. Çekilebilecekleri en zorlu rakiple karşılaştıklarını belirten Rahmen, her iki maçta da istedikleri performansı sergilediklerini ve bu zaferin kendileri için büyük bir başarı olduğunu ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Rahmen’den Galatasaray’a Net Yanıt: ‘İki Maçta da Alınan Sonuçları Hak Ettik’
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin