1. Haberler
  2. Spor
  3. Rahmi Koç, Beşiktaş’ı Avrupa’ya uğurladı!

Rahmi Koç, Beşiktaş’ı Avrupa’ya uğurladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, yarın UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Lugano ile karşılaşacak. Maç için İsviçre’ye giden siyah-beyazlı takım, Zürih’e hareket etti. Başkan Hasan Arat ve Divan Kurulu Üyesi Hüsnü Özyeğin’in de bulunduğu kafilede, Jackson Muleka yer almadı. Havalimanında, Beşiktaş’ın en eski üyesi ve Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi M. Koç ile karşılaşıldı. Koç, Arat, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ve futbolcularla sohbet etti ve Lugano maçı için başarılar diledi.

Beşiktaş, Lugano ile yarın TSİ 21.30’da Thun Arena’da karşılaşacak. Siyah-beyazlı takımın İsviçre kafilesinde Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Göktuğ Baytekin, Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Omar Colley, Milot Rashica, Salih Uçan, Semih Kılıçsoy, Ciro Immobile, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Ernest Muçi, Arthur Masuaku, Rafa Silva, Al Musrati, Emirhan Topçu, Jean Onana, Cher Ndour, Can Keleş, Serkan Emrecan Terzi, Gedson Fernandes, ve Mustafa Hekimoğlu gibi isimler bulunmaktadır.

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Lugano ile oynayacağı maç için hazırlıklar tam hız devam ediyor. Siyah-beyazlıların Zürih’e yapacakları yolculuk sırasında Rahmi M. Koç’un da bulunduğu önemli isimlerin eşlik etmesi dikkat çekti. Özellikle Jackson Muleka’nın İsviçre’ye götürülmemesi ise transfer spekülasyonlarına neden oldu.

Başkan Hasan Arat ve Divan Kurulu Üyesi Hüsnü Özyeğin de Lugano maçı için takımın yanında olacaklar. Havalimanındaki buluşmada Rahmi M. Koç’un futbolcularla ve teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdiği görüldü. Koç ve Özyeğin, Beşiktaş’a maç öncesi başarılar dileyerek moral verdi.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçı yarın Thun Arena’da oynanacak ve Beşiktaş’ın rakibi Lugano olacak. Siyah-beyazlı takım, tüm kadrosuyla maça hazır bir şekilde çıkacak ve taraftarların desteğiyle galibiyet için sahada olacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Rahmi Koç, Beşiktaş’ı Avrupa’ya uğurladı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin