1. Haberler
  2. Spor
  3. Real Madrid’in Genç Yıldızı Endrick, 21 Yaşındaki Manken Kız Arkadaşıyla Evlendi!

Real Madrid’in Genç Yıldızı Endrick, 21 Yaşındaki Manken Kız Arkadaşıyla Evlendi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Real Madrid’in genç oyuncusu Endrick, 21 yaşındaki manken kız arkadaşı Gabriely Miranda ile evlendi. Haber, Real Madrid’in UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Stuttgart karşısında oynayacağı maç öncesi geldi. Türk hakem Halil Umut Meler’in yöneteceği maç, Real Madrid’in ev sahipliğinde Santiago Bernabeu Stadyumu’nda oynanacak. Maç, 17 Eylül Salı akşamı saat 22.00’de başlayacak.

Endrick, 47.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Palmeiras’tan transfer edilmişti. 18 yaşındaki futbolcu, 21 yaşındaki Gabriely Miranda ile evlendi ve mutlu haberlerini sosyal medyada paylaştı. Endrick, henüz 4 maçta 10 dakika süre alabilmiş olsa da 1 gol kaydetmişti. Instagram paylaşımında, “Allah’ın birleştirdiği ayrılamaz” diyerek evliliklerini duyurdu.

Real Madrid’in genç yıldızının evliliği, taraftarlar arasında sıcak karşılandı. Endrick’in performansı ve evliliği, medyada da geniş yankı uyandırdı. Taraftarlar, genç oyuncunun kariyerine ve evliliğine destek verdiğini dile getirdi. Real Madrid’in geleceği hakkında olumlu sinyaller veren Endrick’in evliliği, futbol dünyasında da konuşulan bir konu haline geldi.

Endrick ve Gabriely Miranda’nın mutlu beraberliği, aşk dolu fotoğraflarla sosyal medyada da paylaşılıyor. Genç çiftin birlikte geçirdiği zamanlar, takipçileri tarafından ilgiyle takip ediliyor. Real Madrid’in genç yıldızı Endrick’in evliliği, futbol dünyasında romantik bir hikaye olarak kalmaya devam ediyor.

Real Madrid taraftarları, Endrick’in evliliğine güzel dileklerde bulunurken, genç çiftin mutluluğu ise sosyal medyada gündemde kalmaya devam ediyor. Takımın genç oyuncusu Endrick ve manken kız arkadaşı Gabriely Miranda, birlikte geçirecekleri mutlu yıllar için futbolseverlerden destek alıyorlar. Endrick’in kariyerindeki başarıların devam etmesi ve evliliğinin mutluluğunun hiç eksilmemesi dilekleri, medyada ve sosyal medyada geniş bir şekilde paylaşılıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Real Madrid’in Genç Yıldızı Endrick, 21 Yaşındaki Manken Kız Arkadaşıyla Evlendi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin