1. Haberler
  2. Otomobil
  3. Renault Kangoo Multix Türkiye’de Satışa Çıktı: İşte Fiyatı ve Özellikleri!

Renault Kangoo Multix Türkiye’de Satışa Çıktı: İşte Fiyatı ve Özellikleri!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Renault ticari araç ailesinin yeni üyesi olan Renault Kangoo Multix, Türkiye’de satışa sunuldu. Araç geniş yaşam alanı ve ekipmanlarıyla dikkat çekiyor ve modüler bir otomobil ihtiyacı olan aileler ve işletmeler için ideal bir seçenek sunuyor. Yeni Kangoo Multix, en üst donanım seviyesi olan ‘Iconic’ versiyonuyla piyasaya sürüldü. Araç, 775 litrelik geniş bagaj hacmi, 14 adet sürüş destek sistemi ve 1.3 TCe 130 beygir benzinli motoru ile otomatik ve manuel vites seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Aynı zamanda, güncel Renault motor teknolojisi sayesinde Euro 6E emisyon normlarını karşılıyor.

Renault Kangoo Multix, toplamda 6 farklı renk seçeneği ile tüketicilere sunulmaktadır. Metalik terracotta kahve, bulut gri, yıldız siyah, arsenik gri, yıldırım mavi ve opak mineral beyaz renkleri arasından tercih yapılabilir. MAİS Genel Müdürü Berk Çağdaş, yeni Kangoo Multix’in satışa sunulması ile ilgili olarak mutluluk duyduğunu belirtti. Çağdaş, Kangoo ailesine bir yenisinin eklenmesinden memnuniyet duyduğunu ve aracın geniş iç hacmi ile hem ailelerin hem de işletmelerin ihtiyaçlarını karşılayabileceğini vurguladı.

Yeni Renault Kangoo Multix, Türkiye’de satışa özel bir fiyatla sunulmaktadır. En üst donanım seviyesi olan ‘Iconic’ versiyonu için tanıtım fiyatı 1 milyon 239 bin 900 TL olarak belirlenmiştir. Ayrıca, 200 bin TL’ye 12 ay vade ve yüzde sıfır faiz kampanyasıyla araç Türkiye’deki kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır.

Genel olarak, yeni Renault Kangoo Multix geniş bagaj hacmi, çeşitli sürüş destek sistemleri ve güçlü motoru ile dikkat çekiyor. Aileler ve işletmeler için kullanışlı bir araç olan Kangoo Multix, şık tasarımı ve geniş iç hacmi ile ön plana çıkıyor. Yenilikçi teknolojisi ve çevre dostu motor seçeneği ile de dikkatleri üzerine çeken araç, uygun fiyatı ve ödeme seçenekleriyle de tüketicilerin ilgisini çekmeyi başarıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Renault Kangoo Multix Türkiye’de Satışa Çıktı: İşte Fiyatı ve Özellikleri!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin