1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Restoran Teknesinde Cinayet Şoku!

Restoran Teknesinde Cinayet Şoku!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, saat 02.30 sıralarında Ambarlı sahilinde meydana geldi. İddiaya göre, bir restoran teknesinde bulunan Serdar Ala, sahilde bulunan 3 kişiyle tartışmaya başladı.

Nedeni henüz belirlenemeyen tartışma sırasında Ala, 3 kişiye bardak attı. Tekneden inen taraflar rıhtımda da tartışmaya devam etti. Bu esnada Onur Ö., Eray A. ve Hüseyin E. ile tartışmaya devam eden Ala, üzerinde bulunan tabancayı üç kişiye doğrulttu ancak tabanca tutukluk yaptı. Arbede sırasında Eray A., Serdar Ala’yı bıçakladı. Diğer iki şüpheli olan Onur Ö. ve Hüseyin E. ise, Ala’yı denize attı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen bekçiler ve polis ekipleri 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Bıçaklanan Serdar Ala denizden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı, ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri, 3 şüpheli ve 2 tanığın ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü. Serdar Ala’nın vefat ettiği tespit edilirken, şüphelilerden Onur Ö.ün 10, Eray A.’nın 8, Hüseyin E.’nin ise, 19 suç kaydı olduğu belirlendi. 3 şüpheli, polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Olayın ardından dalgıç polisler, Ambarlı Sahili’nde suç aleti olan bıçağı aramak için çalışma başlattı.

Serdar Ala’nın, 5 ay cezaevinde kaldıktan sonra 2 gün önce tahliye olduğu ve daha önce yine aynı kişilerle kavga yaşadığı öğrenildi. Ala’nın Pazartesi günü işe başlayacağı bilgisi de ortaya çıktı. Ala’nın cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu’ndan ailesi tarafından alındı ve cenaze namazının ardından Silivri’de toprağa verileceği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Restoran Teknesinde Cinayet Şoku!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin