1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Restoranda garson öldürüldü! 🚨

Restoranda garson öldürüldü! 🚨

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz yıl 13 Eylül’de saat 22.30 sıralarında, Melikgazi ilçesi Anbar Mahallesi’nde restoranda garson olarak çalışan Edanur Çoban, iş çıkışı evine giderken eski sevgilisi Gökhan Çatbaş’ın silahlı saldırısına uğradı. Çoban, pompalı tüfekle açılan ateş sonucunda hayatını kaybetti. Çatbaş olay yerinden kaçtı ancak Nevşehir’in Avanos ilçesi girişinde yakalanarak tutuklandı. Edanur Çoban’ın üniversite için harçlık biriktirerek garsonluk yaptığı bilinirken, memleketi Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde toprağa verildi.

Gökhan Çatbaş hakkında ‘Kadına karşı kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Karar duruşması Kayseri 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Tutuklu sanık Gökhan Çatbaş ile Edanur Çoban’ın ailesi ve avukatları duruşmada hazır bulundu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatları da davaya müdahil oldu.

Edanur Çoban’ın annesi Tuğba Çoban, şikayetçi olduğunu belirterek, “Kızımın en ağır cezayı almasını istiyorum” dedi. Acısını dile getiren baba Akın Çoban ise “Kızım katledileli tam 357 gün oldu. En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum” diye konuştu.

Sanık Gökhan Çatbaş, mahkemede beraatini ve tahliyesini isteyerek “Beni affedin, topluma kazandırılmak istiyorum” dedi. Mahkeme heyeti, Çatbaş’ı ‘Tasarlayarak kadını kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı ve hiçbir indirim maddesi uygulamadı. Karar sonrası Edanur Çoban’ın yakınları arasında hem sevinç hem de üzüntü yaşandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Restoranda garson öldürüldü! 🚨
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin