1. Haberler
  2. Ankara
  3. Restoranda Güvenlik Görevlisine Tabanca ile Saldırdı, İddianame Hazırlandı: 37 Yıl Hapis İstemi!

Restoranda Güvenlik Görevlisine Tabanca ile Saldırdı, İddianame Hazırlandı: 37 Yıl Hapis İstemi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’nın Çankaya ilçesine bağlı Ayrancı Mahallesi’nde bulunan Hoşdere Caddesi üzerinde gerçekleşen olayda, 9 Haziran tarihinde Sırrı Sakık’ın oğlu Cenk Sakık isimli bir kişi, restoranda güvenlik görevlisi olan Murat Köylü ile yaşadığı tartışmanın ardından onu tabanca ile yaraladı. Ardından Cenk Sakık olay yerinden araçla kaçarak kaçmaya çalıştı. Olayın ardından ihbar üzerine harekete geçen polis ve sağlık ekipleri, yaralanan Murat Köylü’yü hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Cenk Sakık ise olayda kullandığı tabanca ile birlikte polise teslim olarak tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma sonucunda hazırlanan iddianamede olaya ilişkin detaylar yer almaktadır. İddianameye göre Cenk Sakık, restorana borcunu ödemek için gittiği esnada Murat Köylü ile yaşadığı tartışma sırasında ona yönelik tehdit ve hakaretlerde bulunmuş, ardından silahını çıkararak ateş etmiştir. İddianamede ayrıca, Cenk Sakık’ın taşıdığı ruhsatsız tabancayla Murat Köylü’ye ateş ettiği ve onu yaraladığı bilgisi de yer almaktadır. Diğer çalışan M.C.D. ise olay sırasında silahtan kurtulmuş ve yara almadan kurtulmuştur. İddianamede ayrıca, Murat Köylü’nün aldığı adli rapora göre yaralanmanın ciddiyeti ve kırık tespiti de bulunmaktadır.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede Cenk Sakık’a yönelik toplamda 37 yıl 4 ay hapis cezası talep edilmektedir. Bu talepte, M.C.D. ve Murat Köylü’ye yönelik ‘Kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan 30 yıla kadar, M.K’ye yönelik ‘Tehdit’ ve ‘Alenen hakaret’ suçundan 4 yıl 4 aya kadar ve ‘Ruhsatsız silah bulundurma’ suçundan ise 3 yıla kadar hapis cezası istenmektedir. İddianame kabul edilerek Ankara 21’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açılmış olup süreç devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Restoranda Güvenlik Görevlisine Tabanca ile Saldırdı, İddianame Hazırlandı: 37 Yıl Hapis İstemi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin