1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Rıza Akpolat, Beşiktaş Belediye Başkanlığına tekrar seçildi ve İBB Meclisi’nde güçlü temsil sözü verdi!

Rıza Akpolat, Beşiktaş Belediye Başkanlığına tekrar seçildi ve İBB Meclisi’nde güçlü temsil sözü verdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rıza Akpolat, Zübeyde Ana Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen törende yeniden Beşiktaş Belediye Başkanı seçildi. Seçim kurulu yöneticilerinden mazbatasını alan Akpolat, Cumhuriyet Halk Partisi’nden ikinci kez aday gösterilerek seçimi kazandı. Mazbata töreninde meclis asil ve yedek üyeleri de mazbatalarını aldı. Konuşmasında, Beşiktaş’ın ve İstanbul’un sorunlarını çözmek için gece gündüz çalışacaklarını vurgulayan Akpolat, seçim öncesi halkla buluşup çoğunluğu kazanacaklarını ifade etmişti. Beşiktaş halkının şikâyetlerini dikkate alarak çalışacaklarını belirtti ve İBB Meclisi’nde güçlü bir temsil sergileyeceklerini söyledi.

Akpolat, Beşiktaş halkının beklentilerini karşılamak için gece gündüz çalışacaklarını ve vatandaşların şikâyetlerini ortadan kaldırmak için çaba sarf edeceklerini dile getirdi. Halkın şikâyetlerinin haklı olduğunu belirten Akpolat, Beşiktaş’tan kazandıkları 31 meclis üyesi ile İBB’ye büyük destek verdiklerini ifade etti. Siyasi iradelerini gösterdiklerini ve İBB Meclisi’nde güçlü bir şekilde temsil edeceklerini belirten Akpolat, meclis üyeleri ve örgütleriyle koordineli bir şekilde çalışacaklarını söyledi. Akpolat, bugün attıkları olumlu adımların 2028 seçimlerinde iktidara yansıyacağını ve hep birlikte zafer kazanacaklarını ifade etti.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, seçim sonrası mazbatasını Zübeyde Ana Kültür ve Sanat Merkezi’nde aldı. Akpolat, CHP’den ikinci kez aday gösterilerek seçimi kazandı. Mazbata töreninde meclis asil ve yedek üyeleri de mazbatalarını aldı. Akpolat, konuşmasında Beşiktaş’ın sorunlarını çözmek için gece gündüz çalışacaklarını ve İBB Meclisi’nde güçlü bir temsil sergileyeceklerini vurguladı. İktidar yolundaki adımlarının 2028 seçimlerinde zaferle sonuçlanacağını belirtti.

Rıza Akpolat, Zübeyde Ana Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen törende mazbatasını aldı ve Beşiktaş Belediye Başkanı olarak yeniden seçildi. Akpolat, seçim öncesi halkla buluşup çoğunluğa ulaşacaklarını söylemişti ve bu sözünde durarak seçimi kazandı. Beşiktaş’ın sorunlarına çözüm bulmak için gece gündüz çalışacaklarını belirten Akpolat, İBB Meclisi’nde güçlü bir şekilde temsil edileceklerini ifade etti.2028 seçimlerinde iktidar olacaklarına inandığını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Rıza Akpolat, Beşiktaş Belediye Başkanlığına tekrar seçildi ve İBB Meclisi’nde güçlü temsil sözü verdi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin