1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Rize’de Okul Bahçesinde Oynayan Çocuğa Demir Kapı Düştü!

Rize’de Okul Bahçesinde Oynayan Çocuğa Demir Kapı Düştü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rize’nin Taşlıdere Mahallesi’ndeki Taşlıdere Gazi Okulu bahçesinde dün meydana gelen olayda, 2’nci sınıf öğrencisi olan Asaf Kasap isimli 7 yaşındaki çocuk, okul çıkışında arkadaşlarıyla oyun oynarken üzerine sürgülü demir kapının düşmesi sonucu yaralandı. Demir kapının altında kalan Asaf’ın ayağı ve başı ezilirken, çevredeki insanların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, yaralı çocuğu Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına aldı. Yapılan muayene sonucunda Asaf’ın ayağında kırık tespit edildi. Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında, Asaf’ın annesi Sevinç Kasap okul idaresine şikayette bulundu.

Sevinç Kasap, “Çocuğumu sürekli uyarırdım, ‘Sakın bir yere gitme’ derdim. Eğer oyun oynamak için dışarıda olsalardı belki de böyle bir şey olmazdı. Durumla karşılaştığımda büyük bir şok yaşadım. İhmal sonucu çocuğum yaralandı. Her acısında bir dava açacağım. Ayağında kırık var, başı yaralanmış, kulağının arkası ise çok kötü durumda. Uyurken bile ağlıyor” şeklinde konuştu.

Olayın detaylarıyla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, Asaf’ın yaşadığı bu kaza sonucu yaralanması çevrede üzüntü ve endişe yarattı. Okul idaresi ve yetkililer olayla ilgili gerekli inceleme ve önlemleri almaya devam ediyor. Öğrencilerin güvenliği ve okul bahçelerinin risklerden arındırılması için ilgili kurumlarca gerekli tedbirlerin alınması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Rize’de Okul Bahçesinde Oynayan Çocuğa Demir Kapı Düştü!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin