1. Haberler
  2. Spor
  3. Rizespor, Antalyaspor’u 3-0 mağlup ederek dikkatleri üzerine çekti

Rizespor, Antalyaspor’u 3-0 mağlup ederek dikkatleri üzerine çekti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rizespor, Süper Lig’in 32. haftasında Rize Stadyumu’nda Antalyaspor’u konuk etti. İlhan Palut’un önderliğinde sahaya çıkan Rizespor, karşılaşmadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. Altin Zeqiri’nin attığı gollerle öne geçen Rizespor, Adolfo Gaich’in golüyle skoru belirledi. Bu galibiyetle Rizespor, üst üste 3. kez kazanarak ligdeki çıkışını sürdürdü. Son 3 maçta 10 gol atan Rizespor, sadece 1 gol yedi.

Antalyaspor ise Sergen Yalçın yönetimindeki kötü performansını sürdürdü. Son 5 maçta 2. mağlubiyetini alan Antalyaspor, 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Bu sonuçla Rizespor, puanını 48 yaparak Beşiktaş ile puanları eşitledi. Avrupa’ya gitme umudunu sürdüren Rizespor, Antalyaspor’u mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı.

Rizespor’un bir sonraki haçta 46 puanlı Başakşehir deplasmanına gideceği belirtildi. Antalyaspor ise kümede kalma mücadelesi veren Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Rizespor’un Avrupa hedefine ulaşmak için önünde zorlu bir mücadele sürerken, Antalyaspor ise ligde kalma mücadelesini sürdürmeye devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Rizespor, Antalyaspor’u 3-0 mağlup ederek dikkatleri üzerine çekti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin