1. Haberler
  2. Spor
  3. Rizespor Başkanı İbrahim Turgut, Önemli Açıklamalarda Bulundu: İşte Gelecek Yılın Hedefi!

Rizespor Başkanı İbrahim Turgut, Önemli Açıklamalarda Bulundu: İşte Gelecek Yılın Hedefi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rizespor Başkanı İbrahim Turgut, gelecek sezon için umutlu olduklarını ve birlik beraberlik içinde hareket ederek daha başarılı olacaklarını belirtti. Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de 50 puanla 9. sırada yer aldıklarını ve hedeflerinin Avrupa kupalarına katılmak olduğunu açıkladı. Başkan Turgut, takımın ligde sürekli üst sıraları zorladığını ve bu başarının birlikte olmalarının bir sonucu olduğunu ifade etti. Ancak, Avrupa’ya gitme şanslarını son haftalarda kaybetmelerinin üzücü olduğunu belirtti ve önümüzdeki sezon daha güçlü bir şekilde hareket edeceklerini dile getirdi.

Turgut, teknik direktörleri İlhan Palut’un karakterini ve pozitif duruşunu övdü. Palut’un işine saygı duyan ve her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan bir kişi olduğunu belirten Turgut, camianın samimi ve işine değer veren kişilere her zaman saygı gösterdiğini vurguladı. Transfer çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Turgut, hedeflerine ulaşabilmek için gereken tüm adımları atmaya çalıştıklarını söyledi. Takımın birlik ve beraberlik içinde başarılı olacağını vurgulayan Turgut, Rizespor’un his takımı olduğunu ve geçen sezon elde ettikleri başarıyı bu sezon Avrupa kupalarında telafi etmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Başkan Turgut, Rizespor’un sadece Rize halkının değil, Rize’yi seven herkesin takımı olduğunu söyledi. Takımı destekleyen herkesin bir aile olduklarını belirten Turgut, stadyuma gelerek birlik ve dayanışma içinde takımlarını desteklemelerini ve başarılarını birlikte kutlamalarını istedi. Sonuç olarak, Rizespor’un yeni sezon için umutlu ve hazır olduğunu belirten Başkan Turgut, taraftarlarıyla birlikte gelecek sezon Avrupa kupalarına katılmayı hedeflediklerini ve bunun için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Rizespor Başkanı İbrahim Turgut, Önemli Açıklamalarda Bulundu: İşte Gelecek Yılın Hedefi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin