1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Saadet Partisi Genel Başkan Vekili Mahmut Arıkan’ın açıklamalarına göre Türkiye’de büyük bir ekonomik kriz var: İşte detaylar!

Saadet Partisi Genel Başkan Vekili Mahmut Arıkan’ın açıklamalarına göre Türkiye’de büyük bir ekonomik kriz var: İşte detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saadet Partisi Genel Başkan Vekili Mahmut Arıkan, TÜİK verilerine göre bir ailenin asgari geçim şartlarının simit, ayran ve çaydan oluşan üç öğün yemek yemek için 22 bin 600 liraya ihtiyaç duyduğunu belirtti. Arıkan, Türkiye’de adliyelerde açılan hukuk davalarının sayısının 22 milyona ulaştığını ve 60 milyon seçmenden her üç kişiden birinin icralık durumda olduğunu ifade etti.

Saadet Partisi Genel Başkan Vekili Mahmut Arıkan, Elazığ’da iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Dış politikaya da değinen Arıkan, “Ülke olarak dünyada büyük tehlikelerle karşı karşıyayız. Filistin’de yaşanan katliam ve bölgedeki gelişmeler endişe verici. Türkiye’nin kuru ekmek üzerinden siyaset yapma dönemi bitti, yeni nesil siyaset anlayışını benimsemeliyiz” dedi.

Arıkan, Türkiye’deki ekonomik sorunlara da dikkat çekerek, “TÜİK verilerine göre yüzde 71’i borçlu olan Türkiye, icralık vaziyette olan 22 milyon kişiye sahip. Bu durumun düzeltilmesi gerekiyor. Borçlandık, aç kaldık, işsiz bırakıldık. Faiz ödemeleri de artarak devam ediyor ve devletin ekonomisi sürdürülebilir bir şekilde yönetilmiyor” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Saadet Partisi Genel Başkan Vekili Mahmut Arıkan’ın açıklamalarına göre Türkiye’de büyük bir ekonomik kriz var: İşte detaylar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin