1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Saadet Partisi Teşkilatları Gazze İçin Alanlara Çıktı!

Saadet Partisi Teşkilatları Gazze İçin Alanlara Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saadet Partisi teşkilatları, Hamas’ın eski lideri İsmail Haniye’nin, ölümünden önce “Gazze için alanlara çıkın” isteği üzerine tüm Türkiye genelinde alanlara çıktı.

Ankara’da, Saadet Partisi İl Başkanlığı Ulus Atatürk Heykeli’nde toplandı ve burada bir basın açıklaması düzenlendi. Açıklama Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Adnan Simit tarafından yapıldı.

Simit, İsrail’in bölge için en büyük tehdit olduğunu ve her devlet için en büyük beka sorunu olduğunu belirterek, “İsrail’in hedefi sadece Filistin değil, tüm Müslüman coğrafyadır” dedi.

“KÖTÜLÜĞÜN İYİLİĞE GALİBİYETİ GÖRÜLMEMİŞTİR” başlığı altında Simit, “Dökülen kanın zaferle sonuçlanmayacağını, zalimin mazluma, batılın hakka, zulmün merhamete, kötülüğün iyiliğe galebe çalmadığı ve çalmayacağı” konusunda konuştu.

“MEŞAL’İ TBMM’YE DAVET EDİN” başlığı altında ise Simit, “Gazze ve İsrail hapishanelerindeki mahkûmlar için destek mitingleri isteyen Heniyye’nin şehadetinden sonra çağrımızı yeniliyor ve Hamas’ın yeni lideri Halid Meşal’in TBMM’ye davet edilmesini talep ediyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Saadet Partisi Teşkilatları Gazze İçin Alanlara Çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin