1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Saadet Partisi’nde Genel Başkanlık Yarışı Kızışıyor: İşte Adaylar!

Saadet Partisi’nde Genel Başkanlık Yarışı Kızışıyor: İşte Adaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, parti genel merkezinde, Recai Kutan, Saadet Partisi Teşkilat Başkanı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan ile basın toplantısı düzenledi. Karamollaoğlu, olağanüstü kongreye sağlık sorunları nedeniyle gidildiğini belirtti ve iki aya yakın süredir kongre çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. Bu süreçte teşkilat mensuplarından genel başkan adayı olması için istedikleri isimleri Genel Merkeze bildirmelerini istedi.

Karamollaoğlu, 1300’den fazla teşkilat mensubunun kanaatlerini bildirdiğini söyleyerek, geniş bir tablo ortaya çıktığını vurguladı. Karamollaoğlu, teşkilatların en çok zikrettiği beş ismi teşkilatlara tekrar sorduklarını ve Mahmut Arıkan’ın bu isimlerin en önünde gözüktüğünü belirtti. Yapılan İstişare Kurulu toplantısında Mahmut Arıkan’ın genel başkanlık görevini üstlenmesinin isabetli olacağı kanaati ortaya çıktı. Karamollaoğlu, başka adayların da olabileceğini ancak teşkilattan edindikleri intibana göre bir ittifak sağlanacağını ifade etti.

Diğer yandan, Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Birol Aydın, düzenlediği basın toplantısında olağanüstü kongrede genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Bu gelişmelerin ardından Saadet Partisi önümüzdeki günlerde yapılacak kongrede yeni genel başkanını seçecek. Temel Karamollaoğlu, sağlık sorunları nedeniyle olağanüstü kongreye gidilmesine rağmen partinin birlik ve beraberliğinin korunacağını vurguladı. Genel başkan adaylarının isimlerinin netleşmesinin ardından Saadet Partisi’nin geleceği ve hedefleri belirlenmiş olacak. Her ne olursa olsun, partinin demokratik bir şekilde kendi liderini seçmesi ve yoluna devam etmesi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Saadet Partisi’nde Genel Başkanlık Yarışı Kızışıyor: İşte Adaylar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin