1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Beklenen Du-yur-u: Bugün Uçuşlarda Yüzde 10 Azalma!

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Beklenen Du-yur-u: Bugün Uçuşlarda Yüzde 10 Azalma!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın işletmecisi olan Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri AŞ (HEAŞ), 11 Temmuz 2024 tarihinde beklenen olumsuz hava koşulları sebebiyle bugün saat 13.00’e kadar olan uçuşlarda yüzde 10’luk bir azaltma kararı aldı. HEAŞ’ın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, bu kararın Meteorolojik Acil Durum Komitesi tarafından alındığı belirtildi. Saat 13.00’e kadar olan uçuşlardan yüzde 10’u iptal edilecek ve yolcuların bu durumu hava yolunun web sitesi veya çağrı merkezi üzerinden takip etmeleri önerildi.

Kararın alınma sebebi olarak ise hava koşullarının olumsuz olacağı ve bu durumdan etkilenmemek adına önceden önlem alınması gerektiği gösterildi. Havalimanı yetkilileri, yolcuların mağdur olmamaları ve seyahat planlarını güvenli bir şekilde sürdürebilmeleri için bilgilendirme yapma gerekliliğini hissetti. Bu nedenle, uçuşların yüzde 10’unun iptal edilmesi kararı alındı ve bu durumun takip edilmesi konusunda yolcuların da bilgilendirilmesine özen gösterildi.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın yoğun trafiğinde uçuşların azaltılması kararı, birçok yolcunun seyahat planlarını etkileyecek gibi görünmektedir. Ancak, güvenlik her zaman öncelikli bir konu olduğundan, alınan bu kararın güvenliği sağlamak adına gerekli olduğu vurgulandı. Yolcuların güvenliğinin her şeyden önemli olduğu düşünüldüğünde, bu tür durumların kaçınılmaz olduğu ve kararların bu doğrultuda verildiği belirtildi.

Sonuç olarak, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bugün saat 13.00’e kadar olan uçuşlarda yüzde 10’luk bir azaltma kararı alındı. Meteorolojik koşulların olumsuz olacağı öngörüldüğü için alınan bu kararın, yolcuların güvenliği ve seyahat planlarının aksamaması adına önemli olduğu vurgulandı. Yolcuların, uçuş durumlarını hava yolunun resmi kanalları aracılığıyla takip etmeleri önerildi. Bu tür durumlarla karşılaşmamak adına, yolcuların seyahat planlarını yaparken dikkatli olmaları ve güncel bilgilere her zaman ulaşabilecekleri bir iletişim kanalını takip etmeleri önemle hatırlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Beklenen Du-yur-u: Bugün Uçuşlarda Yüzde 10 Azalma!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin