1. Haberler
  2. Spor
  3. Sadettin Saran: Fenerbahçe Başkanlığı İçin 48 Saatte 500 İmza Topladı!

Sadettin Saran: Fenerbahçe Başkanlığı İçin 48 Saatte 500 İmza Topladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Başkanlık koltuğuna talip olan Sadettin Saran, yaklaşık 48 saat içinde 500 imza topladıklarını duyurarak, hedeflerinin sabır veya süre talep etmeden Fenerbahçe’yi şampiyon yapmak olduğunu belirtti. Saran, bu açıklamaları Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirdiği lansman toplantısında Fenerbahçe kongre üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıya eski Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük de katılarak Saran’a destek verdi.

Saran, Fenerbahçe’yi şampiyon yapma hedefiyle çalışacaklarını ifade ederek Kasım ayında Ali Koç’la bir araya geldiğinde, Koç’un maddi ve manevi emeklerinin farkında olduklarını ve kendisinin devam etmeyeceği takdirde görevi devralabileceklerini ilettiklerini belirtti. Bu görüşmenin ardından resmi adaylık başvurusunu yapabilmek için 500 imza toplamaları gerektiğini ve bu imzaları 48 saat içinde topladıklarını aktardı. Saran, “Ne sabır ne süre istiyoruz. Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız. Hem saha içinde hem saha dışında mücadele ediyoruz. Oyuncularımıza uzanan elleri kırmasını biliriz” diyerek iddialı bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe’nin birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğine vurgu yapan Saran, “Fenerbahçe hiçbir şahsa ait değildir. Fenerbahçe sizindir Fenerbahçe bizimdir. Fenerbahçe hepimizindir” diyerek sözlerini tamamladı. Saran’ın konuşmasının ardından Kongre Üyeleri de yoğun alkışlarla desteklerini gösterdi. Bu açıklamaların kaynağı ise İhlas Haber Ajansı (İHA) olarak belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sadettin Saran: Fenerbahçe Başkanlığı İçin 48 Saatte 500 İmza Topladı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin