1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Sadık Köpek Boncuk, Sahibini Hastanede Bekledi

Sadık Köpek Boncuk, Sahibini Hastanede Bekledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

14 Ocak 2021 tarihinde rahatsızlanan Cemal Şentürk, ambulansla evinden alınıp Trabzon’daki Medical Park Karadeniz Hastanesi’ne kaldırıldı. Ambulanstaki sahibini takip eden köpeği Boncuk, hastanede bekledi. Şentürk’ün tedavisi tamamlandıktan sonra evine götürülen Boncuk, her seferinde hastaneye geri döndü. Şentürk’ün sağlık durumu iyileşince, tekerlekli sandalyeyle odasından inip köpeğiyle buluşması etkileyici anlar yaşattı. Şentürk, tedavisi sonrasında hastaneden taburcu oldu.

Boncuk’un sadakati dünya basınında geniş yankı buldu. DHA’nın haberini okuyan Japonya başta olmak üzere uzak doğu, Avrupa ve ABD medyası bu olaya manşetlerde yer verdi. Boncuk’un sahibini 3 yıl boyunca beklemesi, ünlü Hachiko’nun hikayesini hatırlattı. Boncuk’un vefalı tutumu Japonya’da belgesel konusu oldu. Şentürk ve Boncuk’un hikayesi Japonya’da yakından takip ediliyor.

Boncuk’un vefalı davranışlarına ilişkin belgeselden sonra film çekimi planlanıyor. Şentürk, Boncuk’u hastanede odasında karşıladığını ve insan ile hayvan arasındaki bağın önemli olduğunu vurguladı. Şentürk’ün kızı Aynur Egeli de bu olayın Japonya’da büyük ilgi uyandırdığını aktardı. Japonya’dan bir ekipin belgesel ve film çekimi için Trabzon’a gelme planları olduğu belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sadık Köpek Boncuk, Sahibini Hastanede Bekledi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin