1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Sağlık Bakanı Iğdır’da İlginç İsim !

Sağlık Bakanı Iğdır’da İlginç İsim !

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanı bugün sabah saatlerinde Iğdır Valiliği’ne ziyarette bulundu. Kentin sorunları hakkında bilgi alan Bakan’a Vali Ercan Turan, iç içe geçmiş halkaların bulunduğu bir tabloyu hediye etti. Toplantı salonunda kurum yöneticileriyle bir araya gelen Bakan, AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti ve ardından Dr. Nevruz Erez Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Burada vatandaşlarla sohbet eden Bakan Memişoğlu, sağlık sisteminin iyileştirilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

İğdır’da sağlık hizmetlerini değerlendiren Bakan, 400 yataklı yeni bir hastane projesi hakkında bilgi verdi. Iğdır’a daha iyi sağlık hizmeti sunabilmek için çalışmaların devam ettiğini dile getiren Bakan, yeni hastanenin yakında inşa edilerek hizmete gireceğini vurguladı.

Temel sağlık hizmetlerinin ve aile hekimliklerinin önemini vurgulayan Bakan Memişoğlu, sağlığın korunmasının öncelikli hedefleri arasında olduğunu belirtti. Sağlık alanında yapılan yanlış bilgilere itibar edilmemesi gerektiğini ifade eden Bakan, toplumun sağlık hizmetlerine güven duyması gerektiğini vurguladı. Sağlık biliminin ve teknolojisinin geliştirilmesi için çalışmaların devam ettiğini söyleyen Bakan, sağlık çalışanlarına ve topluma teşekkür etti. Bakan Memişoğlu, cuma namazı sonrasında esnafı ziyaret ederek sohbet etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sağlık Bakanı Iğdır’da İlginç İsim !
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin