1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Sağlık Bakanı Koca’nın İstifa İddialarıyla Gergin Görüşme: Detaylar Ortaya Çıktı!

Sağlık Bakanı Koca’nın İstifa İddialarıyla Gergin Görüşme: Detaylar Ortaya Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın istifa ettiğine dair çıkan iddialar, Kanal 7 Ankara Temsilcisi ve Haber7 Yazarı Mehmet Acet’in kulislerden edindiği bilgilerle daha da artmış durumda. Acet, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Bakan Koca’nın Perşembe günü özel bir görüşme gerçekleştirdiğini belirterek konu hakkında iki önemli bilgi paylaştı. Koca’nın istifa edeceği veya görevden alınacağı yönündeki spekülasyonlara karşın, Cuma akşamı Resmi Gazete’de herhangi bir değişiklik olmadığı ortaya çıktı.

Mehmet Acet’in edindiği bilgilere göre, Bakan Koca’nın odasını boşalttığı iddiaları doğru değil. Yakın çevresinden aldığı bilgilere dayanarak, Koca’nın odasını toplamadığını ve bu haberlerin asılsız olduğunu ifade etti. Ayrıca, Bakan Koca’nın genellikle Perşembe veya Cuma günleri İstanbul’da bulunduğunu ve söylentilerin çıktığı gün de bu şekilde olduğunu belirtti. Dolayısıyla, bakanın makam odasını boşaltmadığı net bir şekilde ortaya çıktı.

Bakan Koca’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmeye ilişkin detaylar ise belirsizliğini koruyor. Acet’e göre, Bakan Koca çevresi dahil kimseye bilgi vermiyor ve görüşmenin detaylarıyla ilgili kesin bir bilgi bulunmuyor. Ancak, içeride bazı parti üyelerinin Koca’ya karşı bir kampanya yürüttüğü ve bu durumun kendisini rahatsız ettiği düşünülüyor. Muhtemelen, Koca bu eleştiriler hakkında Erdoğan’ı bilgilendirmiş ve nihai kararı Cumhurbaşkanı’na bırakmış olabilir.

Sonuç olarak, Fahrettin Koca’nın istifa etmek veya görevi bırakmak istediği yönündeki iddiaların spekülatif olduğu ve doğrudan kendisinden gelmediği düşünülüyor. Acet’in aktardığı bilgilere göre, Bakan Koca’nın hala görevinin başında olduğu ve yaşanan gelişmelerin gelecekteki süreçler için nasıl bir yol izleneceğini göstereceği belirsizliğini koruyor. Son kararın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ait olacağı ve kamuoyunun merakla beklediği gelişmelerin yakın zamanda açıklığa kavuşması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sağlık Bakanı Koca’nın İstifa İddialarıyla Gergin Görüşme: Detaylar Ortaya Çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin