1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. SAHTE POLİS KİMLİĞİ KULLANAN SÜRÜCÜ TRAFİKTE YAKALANDI, ARACINDA 50 BİN EURO ELE GEÇİRİLDİ

SAHTE POLİS KİMLİĞİ KULLANAN SÜRÜCÜ TRAFİKTE YAKALANDI, ARACINDA 50 BİN EURO ELE GEÇİRİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ta, trafik denetimi sırasında emniyet şeridi ihlali yaptığı gerekçesiyle durdurulan ve sahte polis kimliği kullandığı belirlenen sürücü, gözaltına alındı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, D-100 karayolu Sait Çiftçi katılımında gerçekleşen uygulamada, emniyet şeridi ihlali yaptığı tespit edilen sürücü Ünsal D. (19) durduruldu. Kontrol sırasında, Ünsal D. ekiplere kendi adına düzenlenmiş sahte polis kimliği gösterdi. Ancak ekipler, kimliğin renginden şüphelenerek Ünsal D.’nin gerçek bir polis olmadığını anladı.

Ünsal D.’nin aracında ve üzerinde gerçekleştirilen aramada, 1 tabanca, 3 şarjör, 43 fişek ile birlikte adına düzenlenmiş sahte polis kimliği, İstanbul Emniyet Müdürlüğü personel giriş kartı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı personel tanıtım kartı, Gençlik ve Spor Bakanlığı makam şoförü kartı, silah ruhsatı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ibareli kartlar bulundu. Ayrıca, 50 bin Euro para da ele geçirildi.

Gözaltına alınan Ünsal D., Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği’ne götürüldü. İfadesinde, bir şirkette özel şoför olarak çalıştığını ve polisliğe özendiği için kendi adına bu kadar çok sayıda sahte kimlik kartı ürettiğini, ayrıca şarjörlere bastığı fişekleri sadece ağırlık olsun diye taşıdığını itiraf etti.

Şüpheli Ünsal D.’nin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesine karar verildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Sahte kimlik kullanma, silah taşıma ve emniyet şeridi ihlali gibi suçlamalarla karşı karşıya kalan Ünsal D. hakkında yasal işlem başlatıldı. Beşiktaş’taki trafik denetiminde ortaya çıkan bu olay, güvenlik güçlerinin titiz çalışması ve şüpheli kişilerin tespit edilerek adalete teslim edilmesi açısından önemli bir adım oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
SAHTE POLİS KİMLİĞİ KULLANAN SÜRÜCÜ TRAFİKTE YAKALANDI, ARACINDA 50 BİN EURO ELE GEÇİRİLDİ
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin