1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Sahte Polis Kimliği Taşıyan Şüpheli Köprüde Yakalandı

Sahte Polis Kimliği Taşıyan Şüpheli Köprüde Yakalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 8 Ekim Salı günü saat 15.40 sıralarında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Beşiktaş ayrımında bir olayla karşılaştı. Polis ekipleri, köprü istikametinden Beşiktaş ayrımına ilerlerken emniyet şeridi ihlali yapan bir otomobili durdurdu. Otomobilde bulunan kişi, trafik polislerine polis kimliği göstererek yola devam etmek istedi. Ancak polisler, kimliğin farklı renkte olmasından şüphelenerek Ünsal D.’nin gitmesine izin vermedi. Şüphelinin (19) üzerinde yapılan aramada 1 adet havalı tabanca, 3 şarjör ve 43 mermi ele geçirildi. Ayrıca şahsın aracında 50 bin Euro bulundu.

Ünsal D.’nin üst aramasında sahte kimlikler bulundu. Aramada, Ünsal D. adına düzenlenmiş sahte polis kimliği, İstanbul Emniyet Müdürlüğü personel giriş kartı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı personel tanıtım kartı, Gençlik ve Spor Bakanlığı makam şoförü kartı, silah ruhsatı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) kartları bulundu. Polis ekipleri, tüm bu sahte kimliklere el koydu.

Şüpheli Ünsal D. gözaltına alındı ve işlemleri Asayiş Şube Müdürlüğü’nde tamamlandı. Gasp Büro Amirliği’nde sorgulanan şahsın özel bir şirkette şoför olarak çalıştığı ve araçta bulunan paranın şirkete ait olduğu belirlendi.

Ünsal D.’nin verdiği ifadeye göre, polisliğe özendiği için sahte kimlikler yaptığı ve bunları renkli yazıcı kullanarak ürettiği öğrenildi. Ayrıca, yanında bulundurduğu mermileri sadece şarjörün ağırlığını arttırmak için taşıdığını belirtti. Şüphelinin sahte kimlik ve silahları hiçbir suçta kullanmadığı bilgisine ulaşıldı. Polisteki işlemlerinin ardından Ünsal D. adliyeye sevk edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sahte Polis Kimliği Taşıyan Şüpheli Köprüde Yakalandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin