1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Sakarya’da Akaryakıt İstasyonu Dönüşünde Kaza: Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti!

Sakarya’da Akaryakıt İstasyonu Dönüşünde Kaza: Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya’nın Arifiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücüsü Mikail Güray Esentürk hayatını kaybetti. Kazada, akaryakıt istasyonuna dönüş yapmak isteyen bir cip, ani bir şekilde sola dönüş yaparak motosiklete çarptı. Kaza, Arifbey Mahallesi Atatürk Caddesi’nde gerçekleşti. Motosiklet sürücüsü ağır yaralanırken, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan Mikail Güray Esentürk, hastaneye kaldırılarak acil serviste tedavi altına alındı. Ancak tüm müdahalelere rağmen genç sürücü hayatını kaybetti. Esentürk’ün cenazesi hastane morguna kaldırıldı. Kaza sonucu yaralanmış olan cip sürücüsü Cafer S. ise gözaltına alındı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olayın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, cipin ani şekilde dönüş yapması ve motosikletin çarpışması görülebiliyor. Motosiklet sürücüsü çarpmanın etkisiyle savrulurken, çevredeki vatandaşların yardıma koştuğu ve olay yerine polis ve sağlık ekiplerinin geldiği görülüyor.

Arifiye ilçesinde yaşanan trafik kazasında genç bir sürücü hayatını kaybetti. Kazanın meydana geldiği anın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, cipin ani dönüşü ve motosikletin çarpışması görülebiliyor. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsü tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma devam ederken, cip sürücüsü gözaltına alındı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sakarya’da Akaryakıt İstasyonu Dönüşünde Kaza: Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin