1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Sakarya’da korkunç kaza: Eşi yanarak hayatını kaybetti

Sakarya’da korkunç kaza: Eşi yanarak hayatını kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya’nın Pamukova ilçesinde D-650 karayolunda meydana gelen trafik kazasında alev alan otomobildeki sürücü ağır yaralı, eşi ise hayatını kaybetti. Otomobilin kaputunun üzerinde alevler içerisinde kalan yaşlı kadının dramatik anları cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Kaza, Sakarya-Bilecik D-650 karayolu Hayrettin Mahallesi mevkiinde gerçekleşti. Pamukova ilçe girişindeki yol yapımı sebebiyle tek şeride düşen bölgede araç kuyruğu oluştu. Bu esnada Bilecik istikametinde seyreden Salim Kaba (73) yönetimindeki 54 RA 250 plakalı otomobil, trafik nedeniyle duran 03 BB 288 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpışma sonucu 03 BB 288 plakalı araç da önündeki 06 DBG 559 plakalı araca çarparken, 54 RA 250 plakalı otomobil alev aldı. Otomobil sürücüsü Salim Kaba ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, aracın kaputuna savrulan Saadet Kaba (68) ise yanarak olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan karayolunda trafik kontrollü olarak sağlanırken, kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Otomobilin alevler içinde kaldığı ve Saadet Kaba’nın kaput kısmına savrulup hayatını kaybettiği acı anlar, cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Bir kişinin “Ah Salim ağabeyim, Saadet yengem” dediği duyulurken, panik anları da görüntülere yansıdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sakarya’da korkunç kaza: Eşi yanarak hayatını kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin