1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Salihli’de Yavru Kedilere Fırça Sapıyla Şiddet!

Salihli’de Yavru Kedilere Fırça Sapıyla Şiddet!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Salihli’nin Sağlık Mahallesi Kurudere Caddesi’nde yaşanan olayda bir kişi, evinin arka bahçesinde bulunan yavru kedilere fırça sapı ile vurarak öldürmüştü. Vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedilen olay, polise bildirilmiş ve şüpheli M.Ş. gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Zanlının ifadesinde, “Yavru kediler mutfakta sürekli dolaşıyordu ve ben defalarca engellemeye çalıştım. O gün sinirlerime hakim olamayınca bu eylemi gerçekleştirdim” şeklinde ifade verdiği iddia edildi.

Öte yandan, 3 yavru kedinin öldürülmesiyle ilgili olarak Salihli Adliyesi önünde toplanan sivil toplum örgütleri olayı kınadı. Salihli Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Funda Canseven, 3 yavru kedinin canice katledilmesine dair videoyu izleyen herkesin yüreğinin sızladığını belirterek, “Bu görüntüler artık yürek sızlamasının ötesine geçen bir durum. Bizler hem Manisa hem de İzmir Barosu olarak davanın takipçisi olacağız. Umarım hak ettiği cezayı alır” açıklamasında bulundu.

İzmir Barosu avukatlarından Bilge Berk ise, “Sokak hayvanları istemiyoruzun tezahürü her yerde şiddettir. Bizler hukukçular olarak bu yasa ile mücadelede elimizden geleni yapacağız. Bu yasa ile ilgili olarak CHP’nin acil olarak Anayasa Mahkemesi’ne yürütmeyi durdurma davası açmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Salihli’de Yavru Kedilere Fırça Sapıyla Şiddet!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin