1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Samsun’da Kiracıyla Ev Sahibi Arasında Kanlı Kavga!

Samsun’da Kiracıyla Ev Sahibi Arasında Kanlı Kavga!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Samsun’un Bafra ilçesinde, Tabakhane Mahallesi Çakır Mahmut Caddesi 1’inci Sokak’ta gerçekleşti. Kiracı olan 75 yaşındaki Ş.Ö. ile ev sahibi S.A. arasında evden çıkma konusunda başlayan bir tartışma, kısa sürede büyüdü. S.A, tartışmanın büyümesi üzerine Ş.Ö’yü kolundan ve sırtından bıçakladı. Yaralı kadın, olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından hemen Bafra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayın ardından, ilçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri harekete geçti ve S.A’yı ikametinde gözaltına aldı. Şüpheli, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak işlemlerin başlatılmasının ardından adli makamlara sevk edildi.

Tartışma ve ardından yaşanan bıçaklama olayı, mahalle sakinlerini ve çevredeki vatandaşları da tedirgin etti. Olayın neden çıktığı konusunda henüz net bir bilgi olmamakla birlikte, yetkililer tarafından olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.

Ş.Ö.’nün yaşadığı korkunç olay, mahallede de endişe ve korku yarattı. Benzer olayların yaşanmaması ve güvenliğin sağlanması adına, yerel yönetim ve emniyet ekipleri önlem alarak soruşturmayı başlattılar.

Gözaltına alınan S.A’nın ifadesi alındıktan sonra, olayın detayları ve nedenleri konusunda daha fazla bilgiye ulaşılması bekleniyor. Bıçaklama olayı, mahallede yıllardır tanınan isimler arasında yaşanmasıyla birlikte şaşkınlık yaratırken, bölgedeki güvenlik önlemlerinin arttırılması ve benzer olayların önlenmesi için adımlar atılması gerektiği vurgulandı.

Olayın aydınlatılması ve adaletin sağlanması için güvenlik güçleri ve adli makamların titiz bir şekilde çalıştığı, toplumun da benzer olaylara karşı duyarlı olması gerektiği belirtildi. Yaşanan acı olayın ardından, mahalledeki huzur ve güven ortamının yeniden tesis edilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağı, benzer olayların yaşanmaması için ilgili kurumlarca önlemler alınacağı ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Samsun’da Kiracıyla Ev Sahibi Arasında Kanlı Kavga!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin