1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Samsun’da Uyuşturucu Operasyonu: 500 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

Samsun’da Uyuşturucu Operasyonu: 500 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun’a uyuşturucu madde sokmaya çalışan 2 kişi ile onları otogarda karşılayan şahıs, polis operasyonu sonucu yakalandı. Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, uyuşturucu madde ticareti yapan kişilere yönelik yapılan çalışmalarda İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Samsun’a uyuşturucu naklettiğinden şüphelenilen ve Samsun otogarına gelen A.A (36) ve H.T.(44) isimli şahısları takibe aldı.

Şahısların binmiş olduğu araç, İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi’nde durduruldu. Araçta yapılan aramada herhangi bir uyuşturucu madde bulunamadı. Ancak şahısların yanlarında valiz, çanta veya eşya bulunmaması, A.A. ve H.T.’nin halsiz, tedirgin ve şüpheli davranışlar sergilemeleri üzerine, uyuşturucu maddeyi yutarak taşıyabilecekleri değerlendirilerek, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiler. Hastanede yapılan röntgen sonucunda, A.A. ve H.T.’nin mide ve bağırsaklarında yabancı maddeler olduğu tespit edildi ve gözaltına alındılar.

A.A. ve H.T.’nin mide ve bağırsaklarına yapılan tıbbi müdahale sonucunda, 18 paket halinde toplam 500 gram metamfetamin ele geçirildi. Şüpheli şahısların ikametlerinde yapılan aramada ise 1 adet ruhsatsız tabanca ve 99 adet fişek bulundu. Ayrıca, A.A. ve H.T.’ye yardım ve yataklık ettiği belirlenen R.K. (44) da polis ekiplerince gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Samsun’da Uyuşturucu Operasyonu: 500 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin