1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Samsung, One UI 7 Güncellemesini Bir Kez Daha Erteliyor!

Samsung, One UI 7 Güncellemesini Bir Kez Daha Erteliyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsung, Android 15 tabanlı yeni arayüzü One UI 7’nin çıkış tarihi bir kez daha ertelendi. Google, bir süre önce Pixel telefonları için Android 15 geliştirici ön izleme sürümünü kullanıma sundu. Ancak bu güncelleme, şu anda sadece Google modelleri için geçerli ve diğer akıllı telefon üreticilerine ulaşması zaman alacak.

Temmuz ayında One UI 7.0 beta programını başlatması beklenen Samsung, planlarını ertelemek zorunda kaldı. Şirket, son dönemde Android 14 tabanlı One UI 6.1.1 arayüzü üzerinde çalışıyor ve bu nedenle One UI 7.0 güncellemesini yetiştirmekte zorlanıyor.

Yakın kaynaklardan gelen bilgiye göre, Samsung tarafından yapılan bir açıklamayla One UI 7 güncellemesi bir kez daha ertelendi. Temmuz ayında yayınlanması beklenen güncelleme, şimdi en erken eylül ayında kullanıma sunulacak. Hatırlatmak gerekirse, Samsung Ekim 2023’te Android 14 tabanlı One UI 6’yı kullanıma sunmuştu ancak One UI 7 henüz test aşamasına gelemedi.

Ancak, belirtilen tüm bu bilgilerin şu an için sadece iddialardan ibaret olduğunu ve Samsung tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadığını belirtmek önemlidir. Samsung kullanıcıları, yeni arayüz güncellemesi konusunda resmi duyuruları beklemek zorunda kalabilirler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Samsung, One UI 7 Güncellemesini Bir Kez Daha Erteliyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin