1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Samsung, Yeni Uygun Fiyatlı Telefonu Galaxy M05’i Duyurdu: İşte Özellikleri ve Fiyatı!

Samsung, Yeni Uygun Fiyatlı Telefonu Galaxy M05’i Duyurdu: İşte Özellikleri ve Fiyatı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsung, son zamanlarda giriş ve orta segmentte yer alan Galaxy A ve Galaxy M serisi ile büyük başarı elde eden Güney Koreli akıllı telefon üreticisi olarak dikkat çekiyor. Samsung, özellikle yüksek batarya kapasitesi ile öne çıkan Galaxy M serisine yeni bir model ekledi. Bu yeni model, Samsung Galaxy M05 adıyla tanıtıldı.

Samsung Galaxy M05, Galaxy M04 modelinin üst versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Telefon, daha büyük ekran ve daha güçlü işlemci gibi özelliklerle geliyor. 6,7 inç boyutlarında HD+ çözünürlüklü ve 60Hz yenileme hızına sahip PLS LCD ekrana sahip olan Galaxy M05, Helio P35 işlemciden gücünü alıyor. Arka kısmında f/1.8 diyafram açıklığına sahip 50MP ana kamera ve 2MP derinlik kamerası bulunan telefonun ön kısmında ise 8MP selfie kamerası bulunuyor.

4GB RAM ve 64GB depolama seçeneği ile gelen Samsung Galaxy M05, Android 14 tabanlı One UI Core 6.0 işletim sistemi ve 25W şarj destekli 5.000 mAh bataryaya sahip. Ayrıca, telefon 2 büyük Android güncellemesi ve 4 yıl güvenlik güncellemesi desteği de sunuyor. Galaxy M05, 95 dolardan başlayan fiyatlarla tüketicilerle buluşturulacak.

Samsung Galaxy M05, giriş ve orta segmentte kullanıcılarına uygun fiyatlı ancak güçlü özellikler sunmayı hedefleyen bir model olarak dikkat çekiyor. Yüksek batarya kapasitesi, geniş ekranı ve güçlü kameraları ile tüketicilerin beğenisini kazanmaya aday olan bu yeni telefon, Samsung’un akıllı telefon portföyüne önemli bir katkı sağlayacak gibi görünüyor.

Muhammet Karal isimli editörün de belirttiği gibi, Samsung Galaxy M05 modeli Android işletim sistemli telefonlardan hoşlanan ve bütçe dostu bir seçenek arayan kullanıcılar için oldukça cazip bir seçenek olabilir. Yüksek performansı ve dayanıklı bataryasıyla dikkat çeken bu telefon, Galaxy M serisinin başarılı bir devamı niteliğinde.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Samsung, Yeni Uygun Fiyatlı Telefonu Galaxy M05’i Duyurdu: İşte Özellikleri ve Fiyatı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin