1. Haberler
  2. Spor
  3. Samsunspor Takım Kaptanı Zeki Yavru: “Transfer Yasagını Avantaja Cevirmek Istiyoruz”

Samsunspor Takım Kaptanı Zeki Yavru: “Transfer Yasagını Avantaja Cevirmek Istiyoruz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsunspor takım kaptanı Zeki Yavru, geçen seneden beri kadronun birbirini çok iyi tanıdığını ve transfer yasağını avantaja çevirmek için çaba göstereceklerini belirtti. FIFA, Süper Lig takımlarından Samsunspor’a 2 dönem transfer yasağı vermiş ve bu yasak onaylanarak yürürlüğe girmiştir. Bu transfer yasağına rağmen takım kaptanı Zeki Yavru, kulübün durumunu değerlendirerek, kadronun birbirlerini tanıdığının altını çizdi ve yasağı avantaja çevirmek için çabalayacaklarını ifade etti. Yavru, transfer yasağının avantajlarını ve dezavantajlarını değerlendirerek, takım içinde güzel bir atmosferin olduğunu ve herkesin birbirini tanıdığını belirtti. Geçen sene elde ettikleri birlik ve beraberliği bu sene sahaya yansıtarak başarılı sonuçlar almayı hedeflediklerini söyledi.

Zeki Yavru, güçlenen rakiplerle birlikte bu sezonun geçen sezondan daha zor olacağını belirtti. Kısa bir süre kaldığını ve taraftar, camia ve basın mensuplarının birlik olup görevlerini yerine getirmesi gerektiğini ifade etti. Yavru, geçen seneden daha zorlu bir sezonun kendilerini beklediğini ve ligdeki kalitenin arttığını vurguladı. Transfer yapamamalarının avantaj veya dezavantaj olabileceğini söyleyen Yavru, ellerinden geleni yaparak bu durumu avantaja çevirmek istediklerini dile getirdi. Güzel bir sezon olması temennisinde bulunan Yavru, herkesin kazasız ve belasız bir sezon geçirmesini diledi.

Samsunspor, ilk 5 haftada Beşiktaş, Gaziantep FK, Başakşehir, Hatayspor ve Konyaspor ile karşılaşacak. Bu karşılaşmalara hazırlanan takım kaptanı Zeki Yavru, takımın kaynaşmış bir kadro olduğunu ve bu birlikteliği sahada göstererek başarıya ulaşacaklarını umut ettiğini dile getirdi. Yavru, takım olarak herkesin ellerinden gelenin en iyisini yaparak, taraftarlarını ve camiasını gururlandırmayı hedeflediklerini belirtti. Sonuç olarak, Samsunspor’un transfer yasağını avantaja çevirme hedefiyle, Zeki Yavru ve takımı, birlik ve beraberlik içinde zorlu sezon öncesinde çalışmalarını sürdürmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Samsunspor Takım Kaptanı Zeki Yavru: “Transfer Yasagını Avantaja Cevirmek Istiyoruz”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin