1. Haberler
  2. Spor
  3. Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol Taraftarlarından Destek Bekliyor: Alanyaspor Maçını Kazanmak İstiyoruz

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol Taraftarlarından Destek Bekliyor: Alanyaspor Maçını Kazanmak İstiyoruz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, bu hafta sahasında oynanacakları Alanyaspor maçını taraftarların desteğiyle kazanmak istediklerini ifade etti. Matematiksel olarak henüz kümede kalmayı garantileyemeyen Samsunspor’da Gisdol, zorlu Alanyaspor maçı öncesinde Nuri Asan Tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Taraftarı sezonun son iç saha maçına davet eden Gisdol, karşılaşmadan istedikleri sonucu almak için Alanyaspor maçına odaklandıklarını belirtti.

Gisdol, çok zor bir rakibe karşı mücadele vereceklerini vurgulayarak, karşılaşmayı sabırsızlıkla beklediklerini söyledi. Taraftarın önünde sahaya çıkacakları için heyecanlı olduklarını dile getiren Gisdol, taraftarın her maçta takıma müthiş destek olduğunu söyledi. Alanyaspor karşısında en iyi performanslarını sergilemeleri gerektiğini belirten Gisdol, rakibe karşı odaklanmış durumda olduklarını söyledi.

Takımın son durumu hakkında bilgi veren Gisdol, Bennasser’in kart cezalısı olmasına rağmen Alanyaspor maçında sahada olabileceğini belirtti. Alim Öztürk’ün sakatlık durumunun henüz net olmadığını ancak %50 oynama ihtimalinin bulunduğunu söyledi. Deplasman performansından ziyade şu anda odaklandıkları maçın sahalarında oynayacakları Alanyaspor maçı olduğunu belirten Gisdol, taraftarın desteğiyle istedikleri sonucu almak istediklerini vurguladı.

Samsunspor’un ligdeki durumu da ele alan Gisdol, takımın 42 puanla 12. sırada bulunduğunu ve küme düşme hattının en üst sırasında bulunan Fatih Karagümrük’e 5 puan fark attığını söyledi. Son haftada deplasmanda Karagümrük’ün rakibi olacaklarını belirten Gisdol, ligde kalma mücadelesinde taraftarın desteğinin önemli olduğunu ifade etti.

Son olarak Gisdol, taraftarın takıma inanılmaz destek verdiğini ve son iç saha maçlarında da aynı desteği beklediklerini söyledi. Taraftarın desteğiyle Alanyaspor maçından istedikleri sonucu almak istediklerini belirten Gisdol, her hocanın ve takımın böyle bir taraftarı olmasını istediğini vurguladı. Gisdol, taraftarın desteğiyle birlikte Alanyaspor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol Taraftarlarından Destek Bekliyor: Alanyaspor Maçını Kazanmak İstiyoruz
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin