1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Sancaktepe’de Kuyumcu Soygunu: Vitrinden Altınlar Kaçırıldı

Sancaktepe’de Kuyumcu Soygunu: Vitrinden Altınlar Kaçırıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, saat 10.00 sıralarında Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi Ankara Caddesi’nde gerçekleşti. İddiaya göre, Ankara Caddesi’ndeki bir kuyumcunun önüne plakası belirlenemeyen bir otomobil yaklaştı. Otomobilde bulunan üç kar maskeli kişi kuyumcuya girdi ve içeride dükkan sahipleri ile aralarında bir arbede yaşandı.

Şüpheliler, vitrindeki altınları alarak kaçmaya çalıştı ancak dükkan sahipleri ile çatışmaya girdiler. Bu çatışma sırasında dükkan sahibi Nurettin Mengühan yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Polis ekipleri, güvenlik önlemi amacıyla cadde üzerinde şerit çekti ve olay yerindeki inceleme ekipleri yaklaşık 50 adet kovan izi tespit etti.

Yaralanan Nurettin Mengühan, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı ve durumunun iyi olduğu bildirildi.

Beykoz’dan kiraladıkları otomobil ile Sancaktepe’de silahlı soygun yapan üç kar maskeli soyguncu, otomatik silahlar kullanarak dükkan sahibini yaraladı. Altınları alarak olay yerine geldikleri araçlarıyla hızla kaçan soyguncuların yakalanması için polis çalışmalarına devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sancaktepe’de Kuyumcu Soygunu: Vitrinden Altınlar Kaçırıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin