1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Sancaktepe’de Ölü Bulunan Semih Sevim Cinayeti: Eski Sevgilisi Mi Suçlu?

Sancaktepe’de Ölü Bulunan Semih Sevim Cinayeti: Eski Sevgilisi Mi Suçlu?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde ölü olarak bulunan Semih Sevim cinayetiyle ilgili eski sevgilisi olduğu iddia edilen Seçil Çiftçi ve cesedi ormanlık alana bıraktığı öne sürülen babası Cemal Çiftçi’nin yargılanması devam etti. Duruşma, İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü ve tutuklu sanık Seçil Çiftçi, tutuksuz sanık Cemal Çiftçi ve avukatları hazır bulundu. Ayrıca, öldürülen Semih Sevim’in anne ve babası da davada müşteki olarak yer aldı.

Cumhuriyet Savcısı, duruşmada esasa ilişkin mütalaasını açıkladı ve sanıklar arasındaki yazışmalara ve Seçil’in eylemin tek başına gerçekleştirilemeyeceğine dair bilgilere vurgu yaptı. Mütalaada, Seçil ve Cemal Çiftçi’nin ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.

Duruşmada savunma ve beyanda bulunabilmek için süre talep eden sanıkların avukatları, mahkemeden zaman istedi. Mahkeme heyeti, Seçil Çiftçi’nin tutukluluk halinin devamına karar verdi ve savunma hazırlamaları için süre vererek duruşmayı erteledi.

İddianamede, 1 Ocak 2023’te Sancaktepe’de ölü bulunan Semih Sevim’in kayıp olarak bildirildiği ve daha sonra cesedinin bulunduğu tespit edildiği belirtildi. Semih Sevim’in kardeşi Sebile Selvitopu’nun ifadesine yer verilen iddianamede, Semih Sevim’in Seçil Çiftçi ile 5-6 yıldır tanıştığı ve tehditler aldığı bilgilerine yer verildi.

Dava dosyasındaki yazışmalar incelendiğinde, Seçil Çiftçi’nin Semih Sevim’e yönelik tehdit içeren mesajlar gönderdiği ortaya çıktı. Hazırlanan iddianamede ise şüpheliler Cemal Çiftçi ve Seçil Çiftçi’nin ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sancaktepe’de Ölü Bulunan Semih Sevim Cinayeti: Eski Sevgilisi Mi Suçlu?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin