1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Şanlıurfa Polisine Silahlı Saldırıda Bulunan Zanlı Tutuklandı

Şanlıurfa Polisine Silahlı Saldırıda Bulunan Zanlı Tutuklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Valiliği, Siverek ilçesinde polise silahlı saldırıda bulunan zanlının tutuklandığını duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada, dün Hacıömer Mahallesi’nde silahlı bir kişinin çevredeki 2 kişiyi tehdit ettiğinin bildirilmesi üzerine polis ekiplerinin olay yerine hızla müdahale ettiği belirtildi. Ekiplerin takibi sırasında, şahsın elinde bulunan tabancayla polis ekibine saldırdığı ifade edildi.

Açıklamada, “Saldırıda ekip aracının sağ ön lastiği isabet aldı, personelimizde herhangi bir yaralanma meydana gelmedi. Fail ikna edildikten sonra tabancasını yere atmaya zorlandı, bu sırada karşı tarafın saldırı girişiminde bulunması üzerine müdahalede bulunuldu. Ardından silahlı saldırı olayının şüphelisi yakalanarak gözaltına alındı ve bugün mahkemeye çıkarıldıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi” denildi.

Açıklamada, güvenlik güçlerine direnen ve saldırganlık gösteren kişilere karşı yasal çerçevede gereken müdahalenin yapıldığı ve adli makamlara teslim edildikleri vurgulandı.

Dün, bir ihbar üzerine olay yerine giden polis ekibine ateş eden M.K’nin tabancasından çıkan mermi polis aracına isabet etmiş, ekipler tarafından gözaltına alınmıştı. (AA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şanlıurfa Polisine Silahlı Saldırıda Bulunan Zanlı Tutuklandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin