1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Şanlıurfa ve Balıkesir’de Deprem! En Son Depremler Listesi Güncellendi – 22 Ağustos 2024

Şanlıurfa ve Balıkesir’de Deprem! En Son Depremler Listesi Güncellendi – 22 Ağustos 2024

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

22 Ağustos Perşembe günü için güncellenen son depremler listesine göre, Türkiye’nin çeşitli illerinde depremler meydana gelmiştir. Balıkesir, Şanlıurfa, Adıyaman gibi iller etkilenirken, “En son deprem nerede ve ne zaman oldu?” sorusu merak edilmektedir. Depremlerin detayları ise şu şekildedir:

İlk olarak, 22 Ağustos 2024 tarihinde Ankara’nın Çankaya ilçesinde sıfır derinlikte 1.5 büyüklüğünde bir deprem kaydedilmiştir. Ardından, Ordu’nun Akkuş ilçesinde 1.0 derinlikte ve 2.0 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Malatya’nın Çaybaşı-Darende ilçesinde 4.9 derinlikte 1.6 büyüklüğünde bir deprem yaşanmıştır. Adana’nın Saimbeyli ilçesine bağlı Topallar-Saimbeyli köyünde 5.6 derinlikte 1.8 büyüklüğünde deprem tespit edilmiştir. Aksağaç-Saimbeyli köyünde ise 15.4 derinlikte 1.6 büyüklüğünde bir deprem kaydedilmiştir. Kahramanmaraş’ın Tekir beldesinde 11.6 derinlikte 1.9 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Balıkesir’in Dursunbey ilçesine bağlı Adaören köyünde 4.4 derinlikte 3.3 büyüklüğünde bir deprem tespit edilmiştir. Gökçe köyünde ise 8.5 derinlikte 1.6 büyüklüğünde bir deprem yaşanmıştır. Sahinkayası köyünde 6.4 derinlikte 2.2 büyüklüğünde bir deprem kaydedilmiştir. Malatya’nın Puturge ilçesine bağlı Başmezra köyünde 12.9 derinlikte 1.5 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. Yine Kahramanmaraş’a bağlı bir köy olan Küçükcamlı’da ise 7.6 derinlikte 1.5 büyüklüğünde bir deprem tespit edilmiştir.

Kandilli Rasathanesi ve AFAD’ın websitesinde, güncel ve detaylı son depremler listesine ulaşmak mümkündür. Güvenilir kaynaklardan elde edilecek bu bilgiler, depremler hakkında halkı bilgilendirme ve gerekli önlemleri alma konusunda önemli bir rehber olacaktır. Tüm bu bilgiler, deprem riskinin ve etkilerinin daha iyi anlaşılmasına ve bu doğal afetlere karşı daha hazırlıklı olunmasına yardımcı olacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şanlıurfa ve Balıkesir’de Deprem! En Son Depremler Listesi Güncellendi – 22 Ağustos 2024
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin