1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Şanlıurfa’da Faciadan Acı Bilanço: Kaldırımdaki Yayalara Çarpan Otomobilde 5 Can Kaybı

Şanlıurfa’da Faciadan Acı Bilanço: Kaldırımdaki Yayalara Çarpan Otomobilde 5 Can Kaybı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Akçakale kara yolunda, Eyyübiye Millet Bahçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobilin kaldırımdaki yayalara çarpması sonucu 2 çocuk hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 6 kişi ise ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ancak, tedavi altına alınan çocuklardan 3’ü daha sonra hayatını kaybetti. Tedavileri süren 3 yaralıdan birinin ise durumu ağır durumda olduğu öğrenildi.

Olay yerine intikal eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gulpınar ve Vali Hasan Şıldak, kazaya ilişkin incelemelerde bulundular. Vali Şıldak, kaza şöyle değerlendirdi: “Kaza, seyir halindeki bir aracın nedeni belirsiz bir şekilde kontrolden çıkarak yolun kenarındaki yayalara ve park halindeki 2 araca çarpması sonucu gerçekleşti. Malesef bu korkunç kazada 5 vatandaşımız hayatını kaybetti, ve ne yazık ki bu vatandaşlarımızın çoğu çocuk yaşta olan bireylerdi. 2 çocuğumuz olay yerinde hayatını kaybederken, 3 çocuğumuz ise hastanede tedavi gördüğü sırada yaşamlarını yitirdi. 2’si çocuk olan 3 vatandaşımız da yaralandı ve bu yaralılardan birinin durumu ağırdır. Tedavileri devam ediyor. Yolun trafiğe kapatıldığı bu süreçte ekiplerimiz, kaza sebebini ve sorumluları belirlemek üzere çalışmalarını sürdürmektedir.”

Kazada hayatını kaybeden çocukların yaş tespitleri yapılacak ve olayın detayları titizlikle incelenecek. Ayrıca, yaralı vatandaşların da tedavileri özenle devam etmekte olup, ağır yaralı olan vatandaşın durumu da yakından takip edilmektedir. Kaza nedeniyle yolun trafiğe kapatılmasıyla birlikte, ekipler soruşturmanın tüm detaylarını aydınlığa kavuşturmak için çalışmalarını sürdürmektedir. Ölen ve yaralanan vatandaşlara başsağlığı ve acil şifalar dilerken, benzer kazaların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması gerektiği vurgulanmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şanlıurfa’da Faciadan Acı Bilanço: Kaldırımdaki Yayalara Çarpan Otomobilde 5 Can Kaybı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin