1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Sapanca’da Şok Edici Ölüm! Yayladaki Genç Kızın Cansız Bedeni Bulundu

Sapanca’da Şok Edici Ölüm! Yayladaki Genç Kızın Cansız Bedeni Bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sapanca ilçesine bağlı Soğucak Yaylası’nda geçen pazar günü yaşanan olayda, Erhan Sofuoğlu isimli bir kişi, yaylaya kaldirik otu toplamak için giderek bir kadının hareketsiz bir şekilde yerde yattığını fark etti. Durumu hemen yetkililere bildiren Sofuoğlu’nun ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemeler sonucunda kadının hayatını kaybettiği belirlendi ve kimliği Betül Kurt olarak tespit edildi. Ancak kesici ya da delici alet izine rastlanmadı.

Ölen genç kızın cansız bedeni Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Ön Otopsi Merkezi’ne gönderildi. Buradaki incelemelerde de ölüm sebebi netlik kazanamadı ve numuneler İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’na gönderildi. Betül Kurt’un cenazesi ise dün Sakarya’nın Serdivan ilçesinde toprağa verildi. Soruşturmanın ardından Sapanca Cumhuriyet Başsavcılığı, yaylaya giden Betül Kurt’un arkadaşlarını tespit etti.

Sakarya ve Sapanca İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, M.D., Y.K. ve D.B. isimli 3 arkadaşın Betül Kurt ile birlikte yaylaya gittiğini belirledi. D.B., M.D. ve Y.K. ise gözaltına alındı ve jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin ifadelerinde, uyuşturucu kullanımı ve aralarında çıkan tartışma sonucunda Betül Kurt’un yanlarından ayrıldığı belirtildi. Ayrıca Betül Kurt ve gözaltına alınan 3 kişinin uyuşturucu kullanımıyla ilgili kayıtları olduğu ortaya çıktı.

Şüphelilerin savcılık sorgusu devam ederken, olayın net çözüme ulaşması için çalışmalar sürüyor. Soğucak Yaylası’nda yaşanan bu üzücü olayın detayları araştırılırken, toplumda da endişe ve merak yaratmış durumda. Sonuç olarak, Betül Kurt’un ölümüne ilişkin detayların aydınlatılması ve olayın gerçek sebebinin ortaya çıkarılması için çalışmaların titizlikle sürdüğü belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sapanca’da Şok Edici Ölüm! Yayladaki Genç Kızın Cansız Bedeni Bulundu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin