1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Şaşırtıcı Detaylar: Narin Güran Cinayeti

Şaşırtıcı Detaylar: Narin Güran Cinayeti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Narin Güran adlı kişinin ölümü hakkında henüz net bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak 14 sayfalık iddianamede yer alan çarpıcı detaylar merak konusudur. İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, konuyla ilgili şu değerlendirmelerde bulunmuştur;

Savcılığın yaptığı soruşturma sonucunda, Narin Güran’ın evine çok yakın bir yerde görüldüğü, ancak öldürüldüğü yerin evinden farklı olduğu belirlenmiştir. Kim olduğu henüz belirlenemeyen katilin, savcılığın iddiasına göre, bir eliyle ensesine basarak, diğer eliyle de ağzını ve burnunu kapatıp nefes almasını engelleyerek öldürdüğü tespit edilmiştir.

Savcılığın iddiasına göre, ölümüne neden olan 4 kişi olduğu ve bu kişilerin amca Salim Güran, anne Yüksel Güran, abisi Enes Güran ve Nevzat Bahtiyar olduğu belirtilmektedir. Ancak kimin gerçek katil olduğu henüz netlik kazanmamıştır.

İddianamede yer alan kritik bir bilgiye göre, Nevzat Bahtiyar’ın Narin Güran’ı öldürdüğüne dair ifadesi bulunmaktadır. Ancak yapılan incelemede, Bahtiyar’ın olay anında evde olduğu tespit edilmiştir.

Bu durumda iddianamede öne çıkan nokta, Narin Güran’ın evinde öldürüldüğü ve olay yerinde 4 kişinin bulunduğudur. Bu durum organize ve planlı bir cinayeti işaret etmektedir. Çünkü saldırganlar, kurbanlarının yanında hazır bulunmuşlardır. Bu da cinayetin aniden gerçekleşmediğini göstermektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şaşırtıcı Detaylar: Narin Güran Cinayeti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin