1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Savur Belediye Başkanı Talimat Verdi: Makam Odasının Kapısını Söktürdü!

Savur Belediye Başkanı Talimat Verdi: Makam Odasının Kapısını Söktürdü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Savur Belediye Başkanı seçilen ve mazbatasını alan Hamidi, makamına geçerek ilk iş olarak belediye çalışanlarına talimat verdi ve makam odasının kapısını söktürdü. Gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti olarak Savur’da belediyeyi kazanmanın gururunu yaşadıklarını belirtti. Hamidi, ilçede yaşayan Türk, Kürt, Arap 30 bin Savurlunun sorumluluğunu taşıdığını vurgulayarak, hizmetlerini bu bilinçle sürdüreceğini ifade etti. Parti rozetini çıkardığını ve artık hizmet açısından parti ayrımı yapmayacağını, herkese eşit şekilde hizmet edeceklerini söyledi. Randevu sistemiyle görüşmek istemediğini belirterek sekreterlik ve kapıları kaldırttı.

Hamidi, halkın içinden geldiğini ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerini dile getirdi. Makam odasını resmiyet gereği bulunduğunu ancak fazla kullanmayacaklarını söyleyerek, belediyenin önünde açık alanda vatandaşları kabul edeceklerini ifade etti. Hizmet önceliğinin parti ayrımı yapmadan herkese eşit şekilde ulaşmak olduğunu belirten Hamidi, belediyenin öncelikli hizmetlerinden birinin Savur-Mardin ve Savur-Batman kara yolunu hizmete açmak olduğunu ve bu konuda Cumhurbaşkanı’nın desteğiyle yola devam edeceklerini belirtti. Savur Deresi’ni de ıslah ederek turizme kazandırmayı hedeflediklerini belirten Hamidi, şeffaf, dürüst ve akılcı belediyecilik anlayışıyla Savur’u canlandıracaklarını söyledi.

Hamidi, çok güzel projelerinin olduğunu ve güzel bir ekip kurduklarını dile getirdi. Şeffaf olmayan hiçbir duruma izin vermeyeceklerini belirterek, Savur’da değişimi gözlemleyeceklerini söyledi. Yaptıkları hizmetlerin Savur’un turizm potansiyelini artıracağını belirten Hamidi, canlı türlerinin yeniden su kaynaklarında görülmesiyle ilçenin turizmde önemli bir noktaya geleceğine inandıklarını belirtti. Savur’un daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ve halkın desteğiyle ilçeyi daha iyi bir konuma getireceklerini sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Savur Belediye Başkanı Talimat Verdi: Makam Odasının Kapısını Söktürdü!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin