1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Sedef hastası annenin ölümüyle ilgili skandal iddia: İhmal mi var?

Sedef hastası annenin ölümüyle ilgili skandal iddia: İhmal mi var?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mustafakemalpaşa ilçesinde yaşayan ve ablası Gökçe Üneşi ile birlikte yaşamını sürdüren 1 çocuk annesi sedef hastası Fatma Işık, sağlık sorunları nedeniyle Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’ne başvurdu. Doktorlar, yapılan tahliller sonucunda, kanında enfeksiyon ve böbrek yetmezliği başlangıcı teşhisi konulduğunu belirledi. Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi edilmesi gerektiği önerilen Işık, yazılan reçeteyi alarak hastaneden ayrıldı.

Hastanede dinlenen Işık, daha sonra 14 Ekim’de yüksek ateş şikayetiyle tekrar hastaneye başvurdu. Durumunun ciddiyeti tespit edilerek, Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Yoğun bakım ünitesinde yer olmaması nedeniyle özel bir hastaneye sevk edilen Işık, burada tedavi gördü. Ancak, 22 Ekim’de hayatını kaybetti.

Işık’ın ailesi, özel hastane hakkında ihmal iddiasıyla Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Fatma Işık’ın cenazesi, Bursa Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından memleketi Yozgat’a gönderilerek defnedildi.

Gökçe Üneşi, ablasının 20 yıldır sedef hastası olduğunu ancak başka bir rahatsızlığı olmadığını belirterek, yaşanan süreci anlattı. Hastane yöneticileri ise suçlamaları kabul etmeyerek, Işık’ın kendilerine geldiğinde durumu ciddi olduğunu ve ellerinden geleni yaptıklarını savundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sedef hastası annenin ölümüyle ilgili skandal iddia: İhmal mi var?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin